Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En İyi 10 Natalie Portman Filmi! Natalie Portman’ın Rol Aldığı Filmler Listesi

Natalie Portman hem oyunculuğu hem de yönetmenliği ile sinema sektörünün en başarılı isimlerinden biri olmuştur. İşte Natalie Portman’ın yer aldığı en iyi filmler…

Natalie Portman hem oyunculuğu

Natalie Portman hem yer aldığı sosyal sorumluluk projeleri hem de oynadığı ya da yönettiği başarılı filmler ile birçok kişinin gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Dünyanın en iyi oyuncuları denildiği zaman akıllara gelen isimlerden biri olan Natalie Portman’ın filmleri başlıca şunlardır:

  1. BÜYÜK HESAPLAŞMA – IMDB: 8,3

Büyük Hesaplaşma hem başarılı oyuncu kadrosu hem de sürükleyici olay örgüsü ile izleyicilerin beğenisini toplamayı başarmıştır. Film, sürekli olarak başarılı soygunlar gerçekleştiren bir çetenin ilk kez başarısız olmasını ve bu başarısızlık üzerine polis ile yaşadıkları kovalamacayı anlatmıştır.

  1. SEVGİNİN GÜCÜ – IMDB: 8,5

Sevginin Gücü, kült filmler arasındadır. Filmde acımasız bir katil olan Leon ve mutsuz bir çocukluk geçiren Mathilda’nın hikayesi anlatılmıştır. Leon ve Mathilda arasında değişik bir bağ oluşur ve bu bağ sonucunda Mathilda, Leon’un tek zayıf noktası haline gelir.

  1. SİYAH KUĞU – IMDB: 8,0

Siyah Kuğu, şüphesiz olarak Natalie Portman’ın kariyerindeki en önemli yapımlardan bir tanesidir. Natalie Portman bu film için ideal vücut kitle indeksinin oldukça altına düşecek seviyede 8 kilo vermiştir. Filmde hırslı bir balerin olan Nina’nın hikayesi anlatılmıştır.

  1. KARDEŞLER – IMDB: 7,1

Kardeşler filminin başrollerinde Natalie Portman, Tobey Maguire ve Jake Gyllenhaal yer almıştır. Film, asker olan Sam’in Afganistan’a savaşa gitmesi ile başlar. Sam, savaşa giderken eşini ve çocuklarını çok güvendiği kardeşi Tommy’e emanet eder. Ancak, Sam savaştan döndükten sonra Tomy ve eşinin ihaneti ile yıkılır.

  1. YILDIZ SAVAŞLARI: BÖLÜM I – GİZLİ TEHLİKE – IMDB: 6,5

Yıldız Savaşları: Bölüm I – Gizli Tehlike, efsanevi Star Wars sersinin ilk filmidir. Filmde barışçıl bir gezegen olan Naboo gezegeninin kuşatılması anlatılır.

  1. V FOR VANDETTA – IMDB: 8,2

V for Vandetta, İngiltere’nin oldukça baskıcı bir rejim ile yönetildiği 2020 yılındaki bir paralel evrende geçer. Evey, baskıcı yönetim yüzünden masum olmasına rağmen belaya bulaşır ve V tarafından kurtarılır. V, kurtardığı kadının aksine şiddetin birçok şeyi düzeltebileceğini ve masumiyetin zaman zaman gereksiz olduğunu savunmaktadır.

  1. DAHA YAKLAŞ – IMDB: 7,2

Daha Yaklaş, oldukça ilginç bir hikâyeye sahiptir. Film, birbirlerinden habersiz olarak eşlerini birbirleri ile aldatan 2 çiftin hikâyesini anlatmıştır.

  1. THOR – IMDB: 7,0

Thor, Yenilmezler evreni için çok önemli bir karakter olan Thor isimli süper kahramanın ilk filmdir. Film, Asgard halkı ve yönetimi ile buz devleri arasında geçen savaşı anlatmıştır.

  1. ÇILGIN MARSLILAR – IMDB: 6,4

Çılgın Marslılar, klasik bir Tim Burton filmdir. Film, Amerika Birleşik Devletleri’ne inen uzay gemisi sonucunda yaşanan karmaşayı anlatmıştır. İnsanlar uzaylılara karşı çok meraklı ve barışçıl yaklaşsalar da uzaylılar insanlar ile aynı düşünmezler ve saldırılara başlarlar.

  1. BAĞLANMAK YOK – IMDB: 6,2

Bağlanmak Yok, izlerken keyifli vakit geçireceğiniz bir romantik komedi filmdir. Film, Adam ve Emma’nın hikayesini anlatır. Adam ve Emma, lise yıllarında romantizmin doruklarında olan bir ilişki yaşamışlardır ve sonrasında yolları ayrılmıştır. Yıllar sonra Adam ve Emma’nın yolları kesişir ama ikisinde de romantiklikten eser kalmamıştır. Bu yüzden ilişkilerini bağlanmadan sadece cinsellik ve eğlence üzerine yaşamaya çalışırlar ama olaylar farklı bir hal almaya başlar. Bunun üzerine ikilinin arasında ilginç olaylar ve diyaloglar geçer.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Süper kahraman filmlerinin meraklısı olan
Sıradaki Haber Marvel film serisinin sıralaması nasıldır? İşte detaylar…