Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’da şok gelişme! Antalya’da kaybolan komşular cinayete mi kurban gitti?

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 17 Nisan’da evinden hastaneye gitmek üzere çıkan ve o günden beri kendisinden haber alınamayan 52 yaşındaki Nuran Şahin’in kayboluşu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alındı. Olayla ilgili şok edici iddialar da ortaya atıldı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 17

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan 52 yaşındaki Nuran Şahin’in kaybolması ve ardından komşusu Fetullah Kaya’nın da ortadan kaybolması, bölgede yaşayanları tedirgin eden bir dizi gelişmeyi beraberinde getirdi.

Şahin ailesinin kızı Sinem Şahin’in, annesinin izini sürmek için ünlü televizyon programı “Müge Anlı ile Tatlı Sert”e başvurmasıyla, Türkiye genelinde dikkatleri üzerine çeken bu olayda yeni gelişmeler yaşanıyor.

17 NİSAN’DAN BERİ HABER ALINAMIYOR

17 Nisan’da evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Nuran Şahin’in akıbetiyle ilgili olarak, Müge Anlı’nın programında yapılan araştırmalar sonucunda, kayıp kadının bir otelde iki erkekle kayıtlı olduğu bilgisine ulaşıldı. Bu erkeklerden birinin Durmuş Ali Çelik olduğu öğrenilirken, Nuran Şahin’in eşi Mustafa Şahin, eşinin başka erkeklerle görüştüğü yönündeki iddiaları reddetti. Ancak Mustafa Şahin’in, eşinin kaybolduğu günle ilgili detayları hatırlamadığı yönündeki ifadeleri, şüpheleri üzerine çekti.

Canlı yayında yapılan bir telefon bağlantısında ise, Durmuş Ali Çelik ve Mustafa Şahin’in iş birliği yaparak yasak ilişki yaşadıkları ve Nuran Şahin ile Fetullah Kaya’yı uçurumdan attıkları öne sürüldü. Bu korkunç iddialar karşısında Mustafa Şahin, “Karıma güveniyorum, bir sorunumuz yoktu” diyerek sakinliğini korudu.

AİLELER ARASINDA ARTAN GERİLİM

İki komşu arasındaki bağlantının ne olduğu ve bu kayıpların ardında yatan gerçeklerin ne olabileceği soruları, programın izleyicileri tarafından merakla takip ediliyor. Aileler arasındaki tansiyonun her geçen dakika arttığı ve bu gizemli olayın çözülmesi için gözlerin “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına çevrildi.

Nuran Şahin ve Fetullah Kaya’nın nerede olduğu, aralarında aşk olup olmadığı ve iki komşunun yasak aşk cinayetine mi kurban gittiği gibi sorular, programda ele alınmaya devam ediyor. Program, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV’de canlı yayınla izleyicilerle buluşarak, bu ve benzeri birçok davada umut ışığı olmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix Türkiye’nin yerli yapımı “Kimler
Sıradaki Haber Serenay Sarıkaya’nın büyüsü Netflix’te de tuttu: “Kimler Geldi Kimler Geçti” rekor kırdı!