Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Avukat sevgilisine güvenip dolandırıldı! 550 bin TL’lik aşk aldatmacası Müge Anlı’da ortaya çıktı!

Müge Anlı ve ekibi, dün ekranlara gelen canlı yayında da izleyicileri heyecanlandıran olaylarla gündeme geldi. Üniversiteden kaybolan Belemir bulundu, üvey oğluyla kaçan anne canlı yayında yüzleşti ve kayıp Duygu Yılmaz’ın cinayete kurban gittiği şüphesi gündeme oturdu. İşte detaylar…

Müge Anlı ve ekibi,

Türkiye’nin en çok izlenen sabah programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra toplumsal meselelere de ışık tutmaya devam ediyor.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında seyirciyle buluşan program, Müge Anlı’nın önderliğinde, çözüme kavuşturulmayı bekleyen dosyaları ele alıyor. Yeni canlı yayın öncesinde, izleyiciler son bölümde yaşananları ve yeni bölümün detaylarını merak ediyor.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Üniversite hayatını geride bırakarak kayıplara karışan genç bir kadının hikayesi, son bölümde izleyicilerin yüreğini burktu. 38 gün sonra Müge Anlı’nın programında bulunan genç kadın, tehlikede olduğuna dair iddiaları reddetti ve konuşmak istemediğini ifade etti. Müge Anlı’nın sorgulamalarına rağmen, genç kadın üniversiteden neden ayrıldığına dair bir açıklama yapmadı.

Aile içi ilişkilerin karmaşık bir hal aldığı bir diğer olayda ise, üvey oğlu ile kaçan bir anne, canlı yayında eski eşiyle yüzleşti. Tuğçe Hanım, kendisine hiçbir zaman “anne” denilmediğini, çocuklarla birlikte büyüdüğünü ve kendisinin de videoda 18 yaşında olduğunu belirtti. Müge Anlı, bu durumu “çocuk istismarı” olarak nitelendirerek, Tuğçe Hanım’ın çocukların annesi sıfatını taşıdığını vurguladı.

Aile Bakanlığı’nın olaya müdahale ettiği ve 8 yaşındaki çocuğun durumu için uzmanların devrede olduğu bilgisi verildi. Mustafa Bey, yaşananları doğru bulmadığını ancak Tuğçe’ye olan aşkı nedeniyle gitmeyi seçtiğini ifade etti.

AŞK DOLANDIRICILIĞI VE KAYIP ŞÜPHESİ

22 yaşındaki Kübra, “stajyer avukatım” diyen sevgilisine güvenerek, 550 bin TL kaybetti. Kadir Anılcan, borcunu kabul etse de Kübra Hanım’ın bir yıldır oyalanmasına sebep oldu.

Duygu Yılmaz’ın kayboluşu ise cinayet şüphesiyle gündeme geldi. İzmir’in Karabağlar ilçesine bağlı Kavacık köyünde yaşayan 39 yaşındaki Duygu Yılmaz’dan bir yıldır haber alınamıyor. Anne Naciye Şekeroğlu, kızının öldürüldüğüne inanarak, Müge Anlı’dan yardım istedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dijital yayın platformu Netflix, Mayıs
Sıradaki Haber Netflix mayıs ayında izleyicileri ekranlara kilitleyecek! Jennifer Lopez, Benedict Cumberbatch, Serenay Sarıkaya…