Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

108. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAVI KAÇ DAKİKA? EGM Özel Güvenlik Sınavı Saat Kaçta? ÖGG Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

108. dönem Özel Güvenlik Sınavı araştırması yapan adaylar sonuç ekranına odaklandı. 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı kaç dakika sürüyor merak edildi. Peki, özel güvenlik sınavı ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

108. dönem Özel Güvenlik

Çok sayıda adayın gündeminde ilk sırada yer alan Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı günü geldi çattı. 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan özel güvenlik sınav sonuçları araştırılmaya başladı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından düzenlenen özel güvenlik sınav süresi silahlı ya da silahsız seçeneğe göre belirleniyor. Peki, özel güvenlik sınavı kaç dakika? Özel güvenlik sınavı kaç soru? 108. dönem Özel Güvenlik Sınavı ne zaman açıklanacak? İşte merak edilenler..

ÖZEL GÜVENLİK SINAVI NE ZAMAN? KAÇ DAKİKA?

2024 Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. EGM tarafından düzenlenen sınav saat 10.00’da başlayacak. Özel Güvenlik Sınavı bitiş süresi adayların silahlı ya da silahsız sınava girmesine bağlı olarak 12.00 ve 12.30 arasında değişiklik gösteriyor. Silahlı sınava girecek kursiyerler için 100 adet genel soru + 25 adet silah bilgisi soruluyor ve 150 dakika süre veriliyor. Silahsız sınava girecek kursiyerler için 100 adet genel soru için 120 dakika süre veriliyor. Silah farkı sınavına girecek kursiyerler için 25 adet silah bilgisi sorusuna 30 dakika süre veriliyor.

108. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI 

108. dönem Özel Güvenlik Sınavı sonuçları 17 Mayıs 2024 Cuma günü açıklanacak. EGM tarafından yayımlanan kılavuzda sınava girecek olan adaylara herhangi bir ek süre verilmeyeceği ve adayların sınavda ilk 30 dakika ile son 20 dakika içinde salondan çıkamayacağı bilgisi verildi. Silah farkı eğitimi almış olan adaylar sadece silah bilgisi sorularına yanıt verecek.