Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YRP Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner: Fatih Erbakan’a saldıran herkes FETÖ’cüdür!

YRP Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner kantarın topuzunu kaçırdı: Erbakan’a saldıran herkes FETÖ’cüdür

YRP Gençlik Kolları Genel

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, son günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştirilerini iyiden iyiye arttırdı. Erbakan, Hamas lideri Haniyye’nin Erdoğan’ı ziyaret ettiği gün bile Türkiye’nin İsrail’e jet yakıtı sattığı, Kürecik’teki NATO Radar Üssünün İsrail’i koruduğu gibi dayanaksız iddiaları ortaya attı.

ERBAKAN’IN GAFLARI GÜNDEM OLDU

Erbakan, iddiaları nedeniyle son günlerde sosyal medyanın da en popüler ismi. Örneğin son iki gündür Fatih Erbakan’ın, pandamı döneminde ‘kuyruklu bebek dünyaya geldi’ açıklaması yaptığı videoda gündem oldu. Fatih Erbakan’ın kuyruklu bebek olarak ise bir sanatçının hazırladığı görseli basın toplantısında kullanması sosyal medyada çok konuşuldu.

KANTARIN TOPUZUNU KAÇIRDI

Genel Başkan Fatih Erbakan’ın eleştirilmesinden rahatsız olan YRP Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, sosyal medya hesabından son derece garip bir açıklama yaptı. Melih Güner, Fatih Erbakan’ı eleştiren herkesin FETÖ’cü olduğunu iddia ederek adeta kantarın topuzunu kaçırdı.

MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ YAHUDİLER

Melih Güner açıklamasında, “Genel Başkanımıza saldıran kim varsa Fetöcüdür. Filistin paylaşımları yapan ancak siyonist katil israile çalışan satılık kalemlerdir. İsrailin arzı mev’ud projesine hizmet eden müslüman görünümlü yahudilerdir” ifadelerini kullandı.