Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YALAN DİZİSİ İLK FRAGMAN TIKLA İZLE: Kanal D Yalan Dizisi Oyuncuları! Yalan Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Yalan Dizi Konusu

Kanal D yeni dizi Yalan fragmanı yayınlandı. Seyirci karşısına çıkması beklenen Yalan dizisi oyuncuları belli oldu. Başrollerini Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman’ın paylaştığı Yalan dizisi konusu merak konusu oldu. Peki, Yalan dizisi ne zaman başlayacak? İşte Yalan 1. bölüm fragmanı..

Süreç Film’in yapımını üstlendiği Yalan dizisi beklenmeye başladı. Başrollerinde Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman’ın yer aldığı Yalan dizisinin ilk bölüm tanıtımı izleyiciyle buluştu. “Abla, Hazal sana emanet” cümlesiyle başlayan Yalan dizisi tanıtımında Aslıhan Güner’in hayat verdiği Melike karakterinin tutuklanarak cezaevine girmesi ile başlayan dramatik sahneler ekrana geldi. Yıllar sonra cezaevinden çıkarak kızına kavuşan Melike’nin aslında bambaşka bir yalanın içinde olduğuna dair ipuçları yer aldı. Peki, Yalan dizisi ne zaman başlayacak? İşte merak edilen Yalan dizisi oyuncuları..

 

YALAN DİZİ KONUSU

Kanal D yeni dizi Yalan yayın tarihi henüz açıklanmadı. Tanıtımıyla oldukça merak ettiren Yalan dizisinde kızı için 20 yıl hapiste direnen ve çıktığında büyük bir yalanla karşılaşan Melike’nin hikayesi işlenecek. Bu yalandan kurtulma serüvenini anlatan Yalan dizisinde yöresel konulara da yer verilecek.

YALAN DİZİSİ OYUNCULARI

Aslıhan Güner

Feyyaz Duman

Eylül Tumbar

Yeşim Ceren Bozoğlu

Özge Borak

Emir Benderlioğlu

Serra Pirinç

Atakan Hoşgören

Renan Bilek

Kubilay Tunçer

Zeynep Eronat

DİĞER VİDEOLAR