Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEŞKİLAT 105. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA: TRT 1 Teşkilat Fragman 105 Bölüm Fragmanı Neler Olacak? Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı

Pazar akşamlarının sevilen yapımı Teşkilat 105 bölüm fragmanı yayınlandı. Babası hakkında her şeyi öğrenen Neslihan’dan, “Benim bir ailem yok artık” çıkışı geldi. Büyük sırrı öğrenen Neslihan ile Çetin yüzleşmesi tüm dengeleri değiştirdi. İşte Teşkilat yeni bölüm fragmanı..

TRT1 ekranının sevilen yapımlarından Teşkilat son bölüm izle Youtube takip eden izleyicilerin odak noktası yeni bölümde yaşanacaklar oldu. Her pazar akşamı saat 20.00 olduğunda ekrana gelen Teşkilat son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Kadrosunu Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer gibi oyuncuların oluşturduğu Teşkilat 105. bölüm fragmanı Neslihan ve Çetin’in arasındaki pamuk ipliğine bağlı olan ilişki sona erdi. “Benim bir ailem yok artık” diyen Neslihan büyük sırrı öğrendi. İşte Teşkilat 105 bölüm fragmanı..

 

TEŞKİLAT 105. BÖLÜM FRAGMANI

Teşkilat 105. bölüm fragmanı yayınlandı. Teşkilat yeni bölümde neler olacak merak eden izleyiciler yeni fragmana odaklandı. Teşkilat son bölüm Ömer, öğrendiği gerçekle neye uğradığını şaşırdı. İpuçları onu doğru yola götürdü. Büyük sırrı öğrendiğinde planladığı hamleleri rafa kaldırmak zorunda kaldı. Kambur’un elinde zor durumda olan Korkut ve Pehlivan, es etmeden kurtuluş yolu bulmaya çalıştı. Teşkilat yeni bölüm fragmanı hiçbir şeyden haberi olmayan Neslihan’ın, Ömer’e güveni sonsuz oldu. Ömer Neslihan’ın vatanı için babasından bile vazgeçeceğine emin olunca büyük hamle geldi. Gerçekler ortaya çıktıkça zor kararlar alan Ömer’in amacı ortaya çıktı. Vatanı için hareket eden Ömer Çetin’in planını ortaya çıkardı. Teşkilat 105. bölüm 28 Nisan Pazar akşamı TRT1’de.

TEŞKİLAT SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR