Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tek dolumla 80 günlük pil ömrü: Xiaomi Black Shark Ring mükemmel özelliklerle geliyor…

Xiaomi, Black Shark markasıyla akıllı yüzük pazarına giriş yaptı. 80 günlük pil ömrü ve sağlık takibi gibi özellikleriyle öne çıkan Black Shark Ring’in fiyatı da belli oldu.

Xiaomi, Black Shark markasıyla

Akıllı yüzük pazarı son yıllarda hızla büyüyor. Xiaomi de bu pazara Black Shark markasıyla dahil oluyor. Uzun süredir sızıntılarla gündeme gelen Black Shark Ring, nihayet Çin’de satışa sunuldu.

Akıllı yüzük pazarına yeni bir oyuncu katılıyor: Xiaomi. Black Shark Ring, akıllı telefonlar ve aksesuarlarıyla tanınan Xiaomi’nin bu alandaki son ürünü. Uzun süredir merakla beklenen Black Shark Ring nihayet Çin’de satışa sunuldu. İşte bu akıllı yüzüğün detayları…

UZUN PİL ÖMRÜ VE SAĞLIK TAKİBİ

Black Shark Ring’in en önemli özelliklerinden biri pil ömrü. Yüzük, tek şarjla 80 gün pil ömrü sunuyor. Taşıma kutusu ile beraber bu süre 180 güne kadar uzayabiliyor. Bu sayede Black Shark Ring, pazardaki rakiplerine göre oldukça uzun bir pil ömrü sunuyor.

Black Shark Ring’in sağlık takibi özellikleri de dikkat çekici. Yüzük, kalp atış hızı, kan oksijen seviyesi, HRV (kalp atım hızı değişkenliği) ve vücut sıcaklığını takip edebiliyor. Ayrıca uyku düzenlerini de takip edebilen yüzük, kullanıcıların sağlık durumları hakkında detaylı bilgi edinmelerini sağlıyor.

TASARIM VE DİĞER ÖZELLİKLER

Sade ve şık bir tasarıma sahip olan Black Shark Ring, sadece 2.2 mm kalınlığında. Gümüş ve Siyah & Kırmızı olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle sunulan yüzükte “Akıllı Dokunma” işlevi de bulunuyor.

Black Shark Ring’in fiyatı 83 dolar olarak açıklandı. Henüz Çin dışında satışa sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor.

Akıllı yüzükler, akıllı saatlere göre daha küçük ve kullanışlı olması nedeniyle son dönemde oldukça popüler hale geldi. Özellikle sağlık ve uyku takibi yapmak isteyenler için akıllı yüzükler ideal birer seçenek olarak öne çıkıyor.

Son yıllarda birçok teknoloji devi akıllı yüzük pazarına giriş yaptı. Samsung Galaxy Ring ve Oura Ring gibi cihazlar öne çıkan modeller arasında yer alıyor. Apple’ın da bir akıllı yüzük üzerinde çalıştığı biliniyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yapay zekâ teknolojisinin hızla geliştiği
Sıradaki Haber İnsanlarla doğal sohbet eden yapay zeka ChatGPT! Nasıl kullanılır? Püf noktaları