Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sertif Gökçe: Sendikanın karşı cepheden olması lazım

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, belediyede örgütlenen sendikalar ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sendikanın karşı cepheden olması lazım. Örgütlenmenin önünü açarım” dedi.

Derince Belediye Başkanı Sertif

31 Mart Yerel seçimlerinde Derince Belediye Başkanı olan Sertif Gökçe, başkanlık görevinde birinci ayını tamamlamak üzere. Mazbatasını aldıktan sonra kendi kadrosunu kurmaya başlayan Sertif Gökçe, başkan yardımcıları ve birim müdürleri atamasını yaptı. 30 yıl sonra CHP’ye geçen Derince Belediyesi’nde atılacak adımlar merak ediliyor.

“KADROMUZ BELLİ”

Yüzde 48,28 oy ile Derince Belediyesini kazanan Sertif Gökçe bugün belediyeye ait olan Yelken Restaurant’da basın toplantısı düzenledi. Seçim öncesi hakkında DEM Parti ile birlikte açıklaması yapan siyasiler ile ilişkisinin ne şekilde olacağı sorusunu yanıtlayan Gökçe, “Seçim geride kaldı. Sadece siyaseti seçim üzerine kurarak halkla iletişim kuramayız. Kimseyi partili diye ayırmadan hizmet edeceğiz. Kadromuz, yapımız belli. Yarın seçim olsa Derince halkının yüzde 75’i oy verecek” dedi.

“SARI SENDİKAYA KARIŞIYIM”

Belediye içerisinde bir sendikanın önünü açıp açmayacağı sorusunu yanıtlayan Gökçe, “bir iş verenin kuracağı sendika sarı sendika olur. İş verenin sendika kurmaması lazım. Bir çok sendika temsilcisi geldi, görüştük adımı kullanmamak şartı ile istediğiniz şekilde örgütlenebilirsiniz dedim. Örgütlenmenin önünün açarım. Sarı sendikaya her zaman karşıyım. Sendikanın karşı cepheden olması lazım. Örgütlenmenin önünü açarım” dedi.

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, belediyenin borcunu açıkladı

2 AK Partiliyi işten çıkardı!

Önceki dönemleri eleştirdi: Biz olsak yargılanırdık

Hülagü’yü her gün arayacak! “Hocam ne oldu?”

“Birlikte çalışacağız”

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yerel seçimler sonrası Kocaeli’yi ziyaret
Sıradaki Haber Yılmaz’dan seçim değerlendirmesi; “Kazandık ama beklediğimiz sonucu alamadık”