Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Recep Durul’dan Belediye Derincespor’a ziyaret

Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Belediye Derincespor’u kamp yaptığı otelde ziyaret etti ve takıma başarı dileğinde bulundu.

Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep

DEDEMAN’DA KALIYORLAR

2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren ve bugün (Pazar) Somaspor ile çok önemli bir maça çıkacak olan Belediye Derincespor’un akşam saatlerinde özel bir konuğu vardı. Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Derince ekibini kamp yaptığı Dedeman Otel’de ziyaret etti.

KOCAELİSPOR’UN SÜPER LİG’E YÜKSELMESİNİ ÇOK ARZULUYORUZ

Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Erdinç Şehit, Sportif Direktör Mustafa Polat, Teknik Direktör Taner Gülleri ve Yardımcı Antrenör Mehmet Akdemir ile samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada iki taraf da birbirine başarı dileğinde bulundu. Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Erdinç Şehit yaklaşık 1 ay önce başkanlığa gelen Recep Durul’a çalışmalarında kolaylıklar dilerken, Kocaelispor’un Süper Lig’e yükselmesini çok arzuladığını ifade etti.

SOMA MAÇINI İZLEYECEK

Recep Durul ise Taner Gülleri’nin takımın başına geçmesinden sonra Derince’nin belirgin bir çıkış yaşadığını, iyi futbol oynandığının kendisine söylendiğini, Kocaelispor’un formasını daha önce giymiş iki değerli golcü Taner Gülleri ve Mehmet Akdemir’in başarısı ile gururlandıklarını belirtti ve Derince’nin ligde kalacağına fazlası ile inandığını belirterek Somaspor maçını izlemeye geleceğini sözlerine ekledi.