Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Partnerlerinizi bu burçlardan seçin! Her gününüz rüya gibi geçecek… İşte en romantik burçlar

Herkesin aşkı yaşayıp biçimi farklıdır. Ancak şüphesiz ki tüm insanlar ilişki içerisinde oldukları kişilerden değer görmek isterler. Bu noktada burç bazında birtakım değerlendirmelerde bulunan astroloji uzmanları, partnerlerini bir masaldaymış gibi hissettiren romantik burçlara dikkat çekti. İşte detaylar…

Herkesin aşkı yaşayıp biçimi

‘Aşk’, herkes tarafından farklı şekillerde tanımlanabilen bir duygudur. Bazıları ilk görüşte aşka inanırken bazıları da aşkın zaman içerisinde gelişebileceğini savunur. Ancak düşünceler, tanımlar ne olur ise olsun herkes ilişki içerisinde iken partnerinden ilgi görmek, sevildiğini hissetmek ister. Tam da bu noktada devreye giren astroloji uzmanları, Zodyak’ta kayıtlı olan bazı burçların diğerlerine oran ile çok daha sevgi dolu ve romantik olduklarına değindi.

12 burcun birçok özellik bakımından birbirlerinden ayrıldıklarını ancak bazı burçların bazı özellikler çerçevesinde ortak noktada buluştuklarını belirten astroloji uzmanları, son olarak ‘romantiklik’ durumunu ele aldı. 3 burcun diğerlerine oran ile çok daha romantik olduklarını ve zaman- mekan fark etmeksizin partnerlerini bir masalın içindeymiş gibi hissettirdiklerini ifade eden astrologlar, o burçları ve özelliklerini peş peşe sıraladı.

KOÇ BURCU

Koç burcu, Zodyak’ın en ateşli burcu olarak bilinir. Koç burcundan olan kişilerin yüksek enerjileri ve tutku dolu bünyeleri, ilişkilerinde de kuvvetli duyguların ortaya çıkmasını sağlar. Bu kapsamda Koç burcu partnerleri olan kişilerin daima dinamik bir ilişki içerisinde olacaklarını ifade eden astroloji uzmanları, romantizm, sürpriz, aksiyon ve daha pek çok duygunun o kişiler ile yaşanabileceğini belirtti.

BALIK BURCU

Hayalperestliği ile bilinen Balık burcunun ilişki içerisinde de tıpkı bir masal kahramanı gibi davranabileceğini ifade eden astroloji uzmanları, bu kişilerin partnerlerini mutlu etmekten son derece büyük bir keyif aldıklarını belirtti. Balık burcu kişilerinin üst düzey romantik olduklarını belirten astrologlar, bu kişiler ile ilişki yaşayanların her an sürprizlere hazırlıklı olmaları gerektiklerini de vurguladı.

TERAZİ BURCU

Burcun simgesinden de anlaşılacağı üzere Terazi burçları hayatlarında denge ve uyum kavramlarına son derece önem verirler. Bu kavramlar çerçevesinde ilişkilerinin de çizgiden çıkmadan ilerlemesini isteyen Teraziler, ayrıca romantik tavırları ile de öne çıkarlar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'yi yarın
Sıradaki Haber Kocaeli için geri sayım başladı! Gece başlayacak, saatlerce sürecek