Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Onları görenlerin yürekleri ısınıyor! Enerjileri asla bitmiyor… İşte en sevilen burçlar

Gökyüzünde gelişen olaylara bağlı olarak çeşitli analizler gerçekleştiren ve sonucunda da burçlar ile kişilikler arasında ciddi bir ilişkinin olduğunu belirten astroloji uzmanları, son olarak en sevilen burçlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte astroloji uzmanlarının o tespitlerine dair ayrıntılar…

Gökyüzünde gelişen olaylara bağlı

Astroloji, son yıllarda hem ülkemizde hem de birçok dünya ülkesinde milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen, büyük ilgi ile karşılaşan alanlardan biri haline gelmiştir. Astroloji uzmanlarının hem toplumları hem de kişileri ilgilendiren analizleri, bir hayli dikkat çekmektedir.

Astrologların göksel analizleri sonucunda ulaştıkları tahminleri gün be gün gündemde daha fazla yer bulmaya devam ederken son olarak burçlar ile ilgili yapılan bir araştırma milyonlarca astroloji meraklısının dikkatini çekmeyi başardı. En sevilen burçlar üzerine birtakım tespitlerde bulunan astroloji uzmanları, o burçları ve özelliklerini peş peşe sıraladı.

KOÇ BURCU

Zodyak’ın en tutkulu burçlarından biri olarak bilinen Koç, ayrıca yüksek enerjisi ile de dikkat çeker. Liderlik vasfı sayesinde her ortamın kontrolünü eline alan ancak bunu zoraki bir yerden değil de sempatik tavırları ile gerçekleştiren Koç burçları, çocuksu yanları ile de öne çıkar. Koç burçlarından olan kişilerin sempatik tavırları, onları girdikleri her ortamın en sevileni yapmaya yeter.

İKİZLER BURCU

Birçok kişi tarafından ‘dengesiz’ olarak tanımlanan İkizler burçları, astroloji uzmanlarına göre ise son derece sosyal ve konuşkan kişiliklere sahiplerdir. İkizler burçlarının duygu durumlarının hızla değiştiğini kabul eden astrologlar, bu durumun kişisel olarak algılanmaması gerektiğini de ifade etti. Astrologlara göre İkizler burçları yüksek enerjileri sayesinde girdikleri her ortamın havasını olumlu yönde değiştirme potansiyelindelerdir. Bu da o kişileri ‘en sevilen’ kategorisine taşır.

BALIK BURCU

Zodyak’ın en hayalperesti olan Balık burcu, insanlara karşı son derece duyarlıdır. Yaratıcı kişilikleri ile de bilinen Balıklar, herkesin yardımına koşmayı kendilerine görev bilir. Bu da Balık burcundan olan kişileri kötü gün dostu yapar. Haliyle en kötü gününde Balık burcundan olan kişileri yanlarında görenler, o kişilere karşı hep bir yakınlık hissederler.

YORUMLAR

3 adet yorum var

  1. Meraba muge abla ben sizin programınızı hiç kaçırıyorum babam için tekerlekli sandalye istiyorum babam dışarıya çıkamıyor sivas merkezdeyiz

  2. Selamün aleyküm sizin gibi insanllari Allah bu dünyadan eksikliği vermesin sizler oldukça umutlar hep var sizi seviyoruz annem kanser hastası yürüme zorluğu çekiyor yürüyemiyor sandalye göndermenizi diliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun bugün annellerimiz yarın hepimiz tşk ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Astroloji, günümüzde hem ülkemizde hem
Sıradaki Haber Talih kuşu er ya da geç onların da başına konacak! İşte zengin olmak için doğmuş o burçlar