Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Talih kuşu er ya da geç onların da başına konacak! İşte zengin olmak için doğmuş o burçlar

Astroloji, günümüzde hem ülkemizde hem de birçok dünya ülkesinde yakından takip edilen bir dal olarak öne çıkar. Astroloji uzmanlarının özellikle burçlar bazına yaptıkları değerlendirmeler, birçok kişide merak uyandırır. Bu kapsamda son olarak ‘zenginlik’ kavramını ele alan uzmanlar, çalışmalarının ayrıntılarını aktardı.

Astroloji, günümüzde hem ülkemizde

Doğum anında gökyüzünün durumuna bağlı olarak kişinin haritasını çıkartan ve buna bağlı olarak o kişilerin burçlarını, karakterlerini ve daha pek çok özelliklerini saptamak ile ilgilenen astroloji dalı, son dönemlerde oldukça popüler hale geldi. Özellikle astroloji uzmanlarının toplumları yakından ilgilendiren birtakım olayları önceden tahmin etmeleri, bu dalın her zamankinden daha fazla takip edilmesine aracılık etti.

Gökyüzünde gelişen olaylar doğrultusunda birtakım analizler yapan ve bu kapsamda da bazı tahminlerde bulunan astroloji uzmanları, özellikle burçlar ile ilgili yaptıkları değerlendirmeler ile dikkatleri üzerlerine çekmeye devam ediyor. Son olarak birçok kişi için önemli olan ‘para’ üzerinden zenginlik değerlendirmesinde bulunan astrologlar, bazı burçların zengin olma potansiyellerinin diğerlerine oran ile daha fazla olduğunu vurguladı. İşte astrologların o tespitlerine dair ayrıntılar…

BOĞA BURCU

Venüs’ün yönetiminde olan Boğa burcu, Zodyak’ın en sadık burçları arasında yer alır. Çalışkanlığı ile de öne çıkan Boğa burcu, aynı zamanda dengeli ve istikrarlı bir karaktere sahiptir. Bu kapsamda Boğa burcundan olan kişilerin azimleri, dengeye olan tutkuları ve kararları yapıları sayesinde finansal konularda risk almaktan kaçınan davranışlar sergilediklerini belirten astrologlar, o kişilerin er ya da geç arzu ettikleri maddi rahatlığa kavuşacaklarını ifade etti.

ASLAN BURCU

Burçlar aleminin en egolu burcu olarak gösterilen Aslan burcu, Güneş tarafından yönetilir. Maddi konularda durum ne olur ise olsun her daim cesur ve özgüvenli tavırlar sergileyen bu kişiler, genel olarak lükse de düşkünlerdir. Bu kapsamda kendi egosunu zedelememek, yaşam standartlarını yükseltmek için her türlü durumu göze alan, risk almaktan çekinmeyen Aslanların zengin olma potansiyelleri bir hayli yüksektir.

OĞLAK BURCU

İşkolikliği ile bilinen Oğlak burcu, Satürn’ün yönetimindedir. Maddi konulara son derece ciddi ve disiplinli yaklaşan bu kişiler, uzun vadeli planlama konusunda da bir hayli başarılardır. Sabırları ve disiplinleri sayesinde hayatlarını belirli bir akışta tutmayı başaran Oğlak burçları, sonunda hedefledikleri maddi olanaklara kavuşacaklardır.

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Slm Muge hanım ben 40 yaşındayım ben kendim aileme yuk muhtaç olmadan gezmek için sizden akülü sandalye rica etsem beni çok mutlu edersiniz ALLAH sizden ve çalışanlarından razı olsun herkesin derdine dert oluyorsunuz yolunuz açık olsun…

  2. Sevgili Müge hanım sizi çok seviyorum öncelikle onu belirteyim 90 yasındaki annem için ayzaymır ve yürümekte çok zorlanıyor ve hala abdest alıp namaz kılıyım istiyor tuvalete zor yürüyor ev iginde ve doktora götürebilmek için bizimde bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacımiz var yardımcı olursanız çok sevinirim 🤗 sevgiler 🤗💙

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İslam aleminin kutsal günü olarak
Sıradaki Haber İşte en çok tercih edilen Cuma mesajları