Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Onlardan habersiz yaprak kıpırdamasın isterler! İşte en mükemmeliyetçi ve en kontrolcü burçlar

Burçların baskın özelliklerinin olduğunu ve insan ilişkilerinin de bu özellikler doğrultusunda şekillendiğini savunan astroloji uzmanları, son olarak kontrolcü burçlara değindi. Mükemmeliyetçilik duygularından ötürü her şeyi kontrol altında tutmak isteyen burçları sıralayan astrologlar, ayrıntıları aktardı.

Burçların baskın özelliklerinin olduğunu

Astroloji uzmanları, son dönemlerde hem ülkemizde hem de birçok dünya ülkesinde yakından takip edilen meslek grupları arasında yer almaya başladı. Özellikle büyük afetler, ülke ekonomileri, yönetimler ve daha pek çok önemli konu ile ilgili göksel analizlerini ortaya koyarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran astrologlar, ayrıca günlük olarak burç yorumları ile de adlarından söz ettirdi.

Güne astrolojik açıdan öngörüleri okumadan başlayamayan birçok kişi, bu kişilerin burçların diğer özellikleri hakkında söylediklerine de ilgi duymaya başladı. Bu kapsamda son olarak mükemmeliyetçi ve kontrolcü yapıları ile dikkat çeken burçlar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan astroloji uzmanları, o kişileri yakın çevrelerini dahi sık boğaz etme potansiyelinde olduklarını bildirdi.

BOĞA BURCU

İnatları ile bilinen Boğa burçları, Zodyak’ın en sadıklarından biri olarak da öne çıkar. Çok yüksek standartlara sahip olmayı arzu eden ve bu uğurda da bir hayli emek harcayan Boğa burçları, emeklerinin karşılığını almalarına engel olabilecek her türlü durumu kontrol altında tutmak isterler. Gerek aşk gerek ise de kariyer hayatlarında kusursuzu hedefleyen Boğalar, bu kontrolcü tavırları sebebi ile bazı zamanlarda yakınlarını sık boğaz edebilirler.

ASLAN BURCU

Burçlar ile pek ilgisi olmayan kişiler dahi Aslan burçlarının egolarının yüksek olduğunu bilir. Öyle ki Aslanlar yakın çevrelerini dahi kendi hayat standartları ve hayata bakış açıları doğrultusunda belirlemek için çabalar. Aslanlar için yalnızca kendilerinin mükemmel olması yetmez, çevrelerinde bulunan uzak- yakın fark etmeksizin tüm insanların da aynı kusursuzlukta olmaları gerekir.

AKREP BURCU

Akrep burçları için prestij, her şeyden önce gelir. O prestij kimi zaman eğitim ile kimi zaman ise para ile kazanılır. Bu neden ile Akreplerin kendi kafa yapıları doğrultusunda belirledikleri listeler, değişmeyen kurallar barındırır. Partnerleri, arkadaşları ve aileleri, Akreplerin kontrolleri altında tutulur. Mükemmellik duygusu bazı durumlarda Akrepleri içten içe yiyip bitiren bir duygudur. Bu neden ile isteği gerçekleşmemiş bir Akrep burcu kişisinin gerginliği ile başa çıkmak gerekebilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'yi yarın
Sıradaki Haber Kocaeli için geri sayım başladı! Gece başlayacak, saatlerce sürecek