Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öldüğünü gazeteden öğrendi! Kemal Sunal filmi gibi

Bir otelde çıkan yangında panikle 3. kattan atlayan Umut Muzaffer Gezen kaldırıldığı hastanede tedavi gördüğü sırada kendi ölüm haberini okudu. Yaşadığından kendisinin bile şüphe ettiğini söyleyen Gezen, “Kemal Sunal filmi gibi” dedi.

Bir otelde çıkan yangında

Tokat’ta 23 Şubat 2023 tarihinde GOP Bulvarı üzerinde bulunan bir otelde çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Yangın sırasında otel odasında bulunan 20 yaşındaki Umut Muzaffer Gezen, alevlerden kaçmak için 3. kattan aşağı atlayıp ağır yaralandı. Genç adam olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından üniversite hastanesine kaldırıldı.

KENDİNDEN ŞÜPHE ETTİ
Olayın ardından bazı haber sitelerinde Gezen’in öldüğüne dair haberler yapıldı. İlk müdahalenin ardından bilinci açılan Gezen’e sağlık çalışanları öldüğüne dair haberleri okuttu. Haberleri okuyunca kendinden şüphe ettiğini söyleyen Gezen, yaşananları şöyle anlattı:

“ÖLDÜM DİYE HABERLER ÇIKTI”
“Tokat’ta otel odasında çıkan yangında panikleyip 3. kattan atladım. Öldüm diye haberlere çıktım. Hayattayım. Şükür halime. Bundan daha ötesi olamaz. İlaçlarımı aldıktan sonra uyudum. Uyuduğumdan dolayı yangın çıkmış fark etmedim. Bir anda uyandım. Panikle camdan atladım. Atlamasaydım belki şu anda burada değildim. Hayatta değildim. Askerdim, er olarak geldim. Acemi birliğine geldim. Bir gün için konaklamak için oraya geldim ve yangın çıktı onda da. Askerlik de kaldı şimdi. Kendim hastanedeyim. Ameliyat olacağım. Belimde bir rahatsızlık var. Allah’a şükür ameliyat olduktan sonra iyi olacağım. Başka da bir şeyim yok. Başımda pek fazla bir şey yok. Şöyle söyleyeyim. Sol ayağımda bir kırık var. Başımda çok kılcal çatlaklar var. Bir de belden ameliyat olacağım o kadar.

“KEMAL SUNAL’IN FİLMİ GİBİ”
Olay olduğu gün öldü dediler. Sağ olsun ambulans ekipleri tarafından hastaneye buraya Tokat Gaziosmanpaşa’ya kaldırıldım. Buraya geldim. İlk şuurum yerinde değildi. Şimdi çok iyiyim. Her şeyim yerinde. Yemek yedim. Su içtim. Sonra dediler bir şeyler göstereceğiz. Dedim abi ne göstereceksiniz. Öldün, şu oldu, bu oldu. Kemal Sunal’ın filmi gibi. Ben iyiydim halbuki haberleri seyrediyorduk. Beraber hemşire abiler, arkadaşlarla burada. Yiyordum, içiyordum, iyiydim yani bir şeyim yoktu ama hani bu da bir olay oldu. Başımızdan geldi, geçti. Bir deneyim oldu benim için. Film gibi bir sahne oldu benim için. Kemal Sunal’ın sahnesi gerçek oldu. Gerçekten öldü diyor yani. Hani ben öldüm artık yokum. O hesap oldu. Kendimden şüphe ettim.”

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bazı kişilerin çok çeşitli sebeplerden
Sıradaki Haber O kişilerin ne zaman ne yapacakları belli olmaz! İşte Zodyak’ın en psikopat burçları