Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O kişilerin ne zaman ne yapacakları belli olmaz! İşte Zodyak’ın en psikopat burçları

Bazı kişilerin çok çeşitli sebeplerden ötürü zarar vermeye meyilli olduklarını belirten astroloji uzmanları, bu durumu burçlar ile bağdaştırdı. Zodyak’ta kayıtlı bazı burçların diğerlerine oran ile daha psikopat olabileceklerini belirten astrologlar, ayrıntıları aktardı.

Bazı kişilerin çok çeşitli

Her birimizin etrafında şiddete meyilli, duygusuz, empati yeteneği gelişmemiş kişiler bulunabilir. O kişileri yakından tanımıyor olsak da sokakta, haberlerde, arkadaşlarımızın çevrelerinde görüp, onlardan haberdar olabiliriz. Bu, birçoğumuzu tedirgin eden, güvensizlik hissi yaratan bir durumdur.

Psikopat kişilik bozukluğuna sahip olan bireylerin şiddete meyilli olduklarını, duygularından adeta arındıklarını, manipülatif ve aynı zamanda da empati eksikliği yaşayan kişilerin olduklarını belirten astroloji uzmanları, bu durumu burçlar bazında ele aldı. Kaynaklara göre psikopat kişilik özelliklerini taşıyan kişilerin genel olarak aynı burçlardan çıktıklarını belirten astroloji uzmanları, o burçları ve özelliklerini peş peşe sıraladı.

AKREP BURCU

Astroloji insanların kişiliklerini, ruhsal durumlarını ve diğer özelliklerini yüzde 100 oranda tahmin edemiyor olsa de o kişiler hakkında bazı ipuçları verebilir. Bu kapsamda yapılan bir araştırma neticesinde psikopat kişilik bozukluğu tanısı almış olan kişilerin genel olarak aynı burçlara sahip olduklarını belirten astroloji uzmanları, bu noktada ilk olarak Akrep burcuna dikkat çekti.

Gizemli tavırları, kararlı ve tutkulu tutumları ile Zodyak’ta öne çıkan burçlar arasında yer alan Akrep, astroloji uzmanlarına göre manipülatif ve kıskanç bir yapıya sahiplerdir. Bu özellikler yine araştırmalara göre psikopat kişilik bozukluğu tanısı almış olan kişiler ile ortak kümede görülür.

YENGEÇ BURCU

Akrep ile Yengeç arasında ciddi farklılıklar vardır. Birçok kişiye göre Akrep burçları Yengeç burçlarına oran ile çok daha tehlikelilerdir. Ancak astroloji uzmanlarına göre bu, tam olarak gerçeği yansıtan bir öngörü değildir.

Yengeç burçlarının son derece duygusal ve hassas olduklarını belirten astroloji uzmanları, bu hassaslığın altında manipülatif bir kişiliğin yattığını bildirdi. Aynı zamanda kontrolcü de olan Yengeç burçlarının özellikle ilgisiz kaldıklarında, sevdikleri tarafından hayal kırıklığına uğratıldıklarında bambaşka kişiliklere bürünebileceklerini belirten astrologlar, bu hal ve hareketlerin psikopat kişilik bozukluğu tanısı almış kişiler ile benzerlik gösterdiğini vurguladı.