Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O burçlar doğuştan ‘züğürt’… Meteliğe kurşun atıyorlar! İşte beş parasız burçlar

Bazı kişiler tutumlulukları ile bazıları ise savurganlıkları ile bilinirler. Bu farkın burçlar ile doğrudan bağlantılı olduğunu belirten astroloji uzmanları, araştırmalarının sonuçlarını astroloji meraklıları ile paylaştı. Peki, en savurgan burçlar hangileri? İşte ayrıntılar…

Bazı kişiler tutumlulukları ile

İnsanların karakterleri, yetiştikleri ailelere ve büyüdükleri çevreye göre şekillenir. Astrolojiye göre ise bu faktörlere ek olarak burçlar da insanların karakterleri üzerinde doğrudan bir etkiye sahiptir. Bu kapsamda savurgan burçları ele alan astroloji uzmanları, bazı burçların doğuştan beş parasız olduklarına dikkat çekti.

Kimi insanlar ceplerinde ciddi miktarda para olsa da o parayı nasıl kontrol edeceklerini iyi bilirler kimi insanlar ise ceplerinde para olmamasına rağmen harcamanın yollarını ararlar. İnsanlar arasında gelişen bu farkın burçların özellikleri ile doğrudan ilişkili olduğunu belirten astroloji uzmanları, Zodyak’ın en savurgan burçlarını belirledi. İşte her durumda meteliğe kurşun atan, para hesabı nedir bilmeyen o burçlara dair ayrıntılar…

İKİZLER BURCU

Zodyak’ın en dengesiz, en değişken burçlarından olan İkizler, para hesabı konusunda son derece başarısızdır. İkizler burçlarının hazıra alışkın olduğunu ve bu neden ile de gündelik hayatlarında para ile ilgili ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirten astroloji uzmanları, bu kişilerin zenginlik takıntılarının ellerindeki birikimleri dahi sıfırlayabilme riskini barındırdığını ifade etti.

KOVA BURCU

Hesap kitap yapma konusunda başarılı olan ancak o hesabı tutturma konusunda birtakım sıkıntılar yaşayan Kova burçları, astroloji uzmanları tarafından ‘profesyonel fakir’ olarak tanımlanırlar. Hep ekside olan hesapları sebebi ile borçlanmaya meyilli olan Kova burçlarının özellikle yatırım yapma konusunda başarısız olduklarını belirten astrologlar, bu kişilerin mutlaka profesyonel destek almaları gerektiğini vurguladı.

BALIK BURCU

Duygusal ve hassas yapıları ile bilinen Balık burçları, yeme- içme faaliyetlerine de son derece düşkündürler. Bu kişilerin hesap kitap yapmaktan anlamadıklarını ifade eden astrologlar, rahatlığa alışmış olan Balık burçlarının hayatlarında tam tersi etkilerin görüldüğünü vurguladı.

Hayalperestlikleri ile de bilinen Balık burçlarının o hayaller uğruna tüm varlıklarını ortaya serebilecek potansiyelde olduklarını ifade eden astrologlar, gerçek dünyanın Balık burcu kişilerine göre olmadığını belirtti.