Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Sarıgül Arda Başaran üzerinen Kocaeli’ye mesajı verdi: Sefa Sirmen’in gönlünden geçen olsaydı…

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Arda Başaran üzerinden Kocaeli’ye mesajı verdi: Sefa başkanımızın gönlünden geçen olsaydı…

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün ismi yerel seçimler öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak geçiyordu. Sarıgül de verdiği beyanatlarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adaylığını istediğini ifade etmiş, Sarıgül ismi kentimizde uzun bir süre gündem olmuştu.

İMAMOĞLU ENGELİ

Ancak Mustafa Sarıgül’ün adaylığına en çok karşı çıkan isim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Siyaseten CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın bir isim olması nedeniyle İmamoğlu, Sarıgül’ü potansiyel bir rakip olarak görmüş ve bu adaylığa karşı çıkmıştı. Yaşanan süreçte de Sarıgül Kocaeli’ye aday yapılmadı.

GÜNDEM OLMAYI BAŞARIYOR

Yaptığı dikkat çeken çıkışlarla adından söz ettirmeyi başaran Mustafa Sarıgül, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı’nın danışmanı Arda Başaran üzerinden Kocaeli’ye mesajı verdi.

TRİBÜNDEN ARKADAŞLARI İLE MESAJ GÖNDERDİ

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı da olan Arda Başaran’ın tribünden arkadaşları, Sivasspor Fenerbahçe maçı için seyahat ederken trende Mustafa Sarıgül ile karşılaştı. Bu sohbette Arda Başaran’ın konusu açılması üzerine Sarıgül, Arda’ya bir selam gönderdi. Bu selam videosunda da mesajı verdi.

KOCAELİ ÇOK BAŞKA BİR YERDE OLURDU

Sarıgül, “Ardacığım gözlerinden öpüyorum, kulaklarını çınlatıyoruz. Kocaeli önemli, hayat diyelim. Sefa başkanımızın gönlünden geçenler olsaydı, şu an da Kocaeli çok başka bir yerde olurdu. Ardacığım, gözlerinden öpüyorum” ifadelerini kullandı.