Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’de yaprak dökümü sürüyor

İYİ Parti’de gerçekleşen kurultay sonrası istifa haberleri art arda gelmeye devam ediyor. Yerel seçimler sonrası meclis üyesi adayı olan bir isim daha istifasını duyurdu.

İYİ Parti’de gerçekleşen kurultay

İYİ Parti’de geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen kurultay sonrası yaprak dökümü yaşanmaya devam ediyor. Bir ayrılık haberi de 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Darıca Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Adayı olan Abdülhamit Subaşı’dan geldi.

İYİ PARTİ’DEN BİR İSTİFA DAHA GELDİ

Abdülhamit Subaşı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı istifa açıklamasında: “Kamuoyuna, milliyetçilerin birleşerek iktidara yürüyeceği ümidiyle İYİ Parti üyelik başlangıcımdan bugüne kadar verilen her görevi yerine getirme gayretinde bulunduğum partimden, ilk günki heyecanımı ve inancımı yitirdiğimden dolayı istifa ediyorum. Seçilmiş yeni genel başkanı kutlar, başarılar dilerim. Bu zamana kadar çalışmalarımızda emeği geçen, desteklerini eksik etmeyen il- ilçe yönetimlerindeki çalışma arkadaşlarıma ve başkanlarıma, sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcilerine ve kıymetli Darıcalı hemşerilerimize teşekkürü bir borç bilirim.” ifadeleri yer aldı.