Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte İyi Parti’nin yeni Genel İdare Kurulu üyeleri! Cumali Durmuş kazandı, Lütfü Türkkan kaybetti

İyi Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı bugün gerçekleştirildi. Partinin kurucu genel başkanı Meral Akşener’in koltuğuna Müsavat Dervişoğlu oturdu

İyi Parti’nin 5. Olağanüstü

İyi Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı bugün Ankara Ticaret Odası Congresium’da gerçekleştirildi. İyi Parti’nin kurultayı adeta nefesleri kestirdi. Üçüncü tur sonunda partinin yeni genel başkanı belli oldu. Koray Aydın’la kıyasıya bir genel başkanlık mücadelesi veren Müsavat Dervişoğlu, üçüncü turda 611 oy alarak ipi göğüslemeyi başardı. Böylece kurucu genel başkan Meral Akşener’in ardından genel başkanlık koltuğuna ilk oturan isim oldu.

KİMİ DESTEKLEMİŞLERDİ?

İyi Parti kurultayının Kocaeli için de ayrıca bir önemi vardı. İyi Parti Genel İdare Kurulu üyesi olarak görev yapan Cumali Durmuş, kurultay öncesinde Müsavat Dervişoğlu’nu desteklediğini açıklamıştı. Partinin bir diğer gücü Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ise Koray Aydın’ı destekliyordu. Fakat kurultay neticesinde Cumali Durmuş kazanan tarafta yer alırken, Lütfü Türkkan kaybeden tarafta oldu.

DURMUŞ GİRMEYİ BAŞARDI

İyi Parti’nin Genel İdare Kurulu üyeleri de belirlendi. Müsavat Dervişoğlu’nun 50 kişiden oluşan Genel İdare Kurulu listesine Kocaeli’den tek girmeyi başaran isim Cumali Durmuş oldu. İyi Parti’nin yeni genel idare kurulu üyeleri ise şu şekilde: