Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İNCİ TANELERİ 12. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI? Kanal D İnci Taneleri Yeni Fragman Azem’in Kızı Nehir Kim? İnci Taneleri Fragman 12 Bölüm Fragmanı

Perşembe akşamlarının sevilen yapımı İnci Taneleri son bölüm ardından gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. Yılmaz Erdoğan’ın eseri İnci Taneleri 12. bölüm fragmanı Azem’e gelen “katil” mesajının ardında kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Azem kızı Nehir’i buldu mu? İşte İnci Taneleri yeni fragman..

Kanal D perşembe dizilerinden olan İnci Taneleri 11. bölüm ekrana geldi. Her hafta perşembe günleri saatler 20.00 olduğunda yayınlanan İnci Taneleri son bölüm Azem ile oğlu Cihan Nehir’i bulmak için kolları sıvadı. Bir yanda Dilber bir yanda Piraye ile karşı karşıya gelen Azem yolunu seçti. İnci Taneleri 12. bölüm fragmanı Azem Nehir’e bir adım yakınlaşınca ortaya çıkan gerçek herkesi şoke etti. İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı Azem ve Cihan, Nehir’i birlikte aramak için işe yetimhaneden sonra kaldığı evden başladı. İnci Taneleri yeni fragman Azem’e gelen Çocukların peşini bırak. Sen bir katilsin” mesajı tüm dengeyi bozdu. Peki, İnci Taneleri 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yanıtı..

İNCİ TANELERİ 12. BÖLÜM FRAGMANI

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı İnci Taneleri fragman 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İnci Taneleri son bölüm Azem ve Cihan, Nehir’i birlikte aramak için işe koyuldu. Gerçek bir baba oğul olabilmelerinin ve ailelerini dağıtan sırrın açığa çıkmasının tek yolun birlik olduğu anladılar. Zahir’in hala kaçak olmak Dilber’i daha da öfkelendirdi. Azem’in aldığı silahı bulmaya çalışan Dilber, Zahir için kafasında planlar kurmaya başladı. İnci Taneleri 12 bölüm fragman Dilber’den vazgeçmeye niyeti olmayan Zahir, istediğini yaptırmak için oğlunu kullanmaya başladı. Müzikhole şok baskın yapan Piraye ve beraberindekiler hem Azem’i hem de Dilber’i şoke etti. Azem artık yol ayrımına geldi. Peki, Azem Dilber’i mi yoksa Piraye’yi mi seçecek? İnci Taneleri 12. bölüm 25 Nisan Perşembe günü Kanal D’de..

İNCİ TANELERİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR