Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İbrahim Efe istifa etti

AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi İbrahim Efe, istifa etti. İşte detaylar…

AK Parti İzmit Belediye

Önceki gün Tavşentepe’de Kocaeli Şehir Hastanesi mevkiinde yaşanan olayla Türkiye’nin gündemine oturan AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi İbrahim Efe, istifa etti. İbrahim Efe bugün parti binasına giderek, kendi isteği ile partiden ve İzmit Belediye Meclis üyeliği görevinden istifa etti.

BAĞLI OLDUĞUM TÜM GÖREVLERDEN

Konuyla ilgili Nokta Gazetesine konuşan İbrahim Efe, “Herkes maalesef sonuca baktı. Kimse yaşananlara bakmadı. Geldiğimiz noktada gönül verdiğim partimin, ailemin ve şahsımın daha fazla zarar görmemesi adına bağlı olduğumuz tüm görevlerimizden ve partimizden istifa ediyoruz.

BİZİM DE BİR ŞEREFİMİZ VAR

Bizim de bir şerefimiz var. Bugüne kadar kimler nelerle gündeme geldi. Kimse bizim kadar konuşulmadı, trend topik olmadı. Bizim de bir insan olduğumuzu insanlar unuttu. Daha evvelde benim hadisemin çok daha ağırları yaşandı ancak garip bir şekilde kimse umursamadı.

DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN KALKACAĞIZ

Tabi yaşananlara anlam veremiyorum. Bizim de bir şerefimiz, haysiyetimiz var. Biz dostlarımızla beraber, ağabey kardeş olarak, hep birlikte, huzur içinde ne yapmak gerekiyorsa yapacağız. Düştüğümüz yerden kalkacağız ve yürüyeceğiz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

E-posta kutunuza gelen her e-postaya
Sıradaki Haber Tıklamadan önce dikkat: Netflix şifrenizi asla oraya girmeyin! Dolandırıcıların hedefi sizsiniz