Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hem partnerlerini hem yakın çevrelerini kıskanıyorlar! Buluttan nem kapmak onların işi… İşte en kıskanç burçlar

Astrolojide burçların insanların karakterleri üzerinde direkt olarak etkili olduğuna inanılır. Bu kapsamda ilişkide oldukları insanların kıskançlık düzeyleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen birçok kişi de astrolojiden destek alır. Peki, astrolojiye göre Zodyak’ın en kıskanç burçları hangileridir? İşte ayrıntılar…

Astrolojide burçların insanların karakterleri

Astroloji, insanların karakterlerini analiz etmek amacı ile aracı olarak kullanılan etkili bilim dallarından biridir. Çeşitli tartışmalara sebep olsa da astroloji biliminden aldıkları bilgileri hayatlarına dahil eden birçok kişi bulunur. Öyle ki bazı kişilerin günlük burç yorumlarını okumadan güne başlayamadıkları dahi bilinir. Bu kapsamda insan hayatı üzerinde bu denli etkili olan bu bilimin burçlar hakkında neler söylediği de oldukça merak edilir.

Astrolojiye göre bir kişi hakkında bilgi sahibi olmak için öncelikle o kişinin burcunu biliyor olmak gerekir. Çünkü Zodyak’a kayıtlı her burcun birtakım baskın özellikleri bulunur. Bu kapsamda bazı burçların da kıskançlıkları ile öne çıktıklarını belirten astroloji uzmanları, konu ile ilgili olarak önemli bilgilendirmelerde bulundu.

İnsan ilişkilerinde yaygın olarak görülen duyguların başında gelen kıskançlığın kimi insanlarda çok aşırı boyutlarda olduğu bilinir. Partnerlerinin yanı sıra yakın çevrelerinde bulunan, değer verdikleri herkesi kıskanma potansiyelinde olan o kişiler, burçlarının etkilerini yaşarlar. Peki, astroloji uzmanlarına göre Zodyak’ın en kıskanç burçları hangileridir? Hangi burç, neyi kıskanır? İşte detaylar…

İKİZLER BURCU

Astroloji uzmanlarına göre Zodyak’ın en kıskanç burcu İkizlerdir. İkizler burcunun hava gurubu burçlarından olduğunu belirten astrologlar, bu durumun duygusal dalgalanmalara ve ilişkilerde güvensizlik sorununa yol açtığını ifade etti. İkizler burcundan olan kişilerin partnerlerinin sadakatlerini ortada bir sebep yokken dahi sorguladıklarını ifade eden astrologlar, şüpheci İkizler burçlarının çok çabuk kıskançlık krizine girebildiklerini vurguladı.

YENGEÇ BURCU

Burçların en hassası olarak bilinen Yengeç, aynı zamanda kıskançlığı ile de öne çıkar. İlgisiz kalmaktan asla hoşlanmayan ve en ufak bir boşlukta bu durumu kıskançlık krizine çeviren Yengeç burcu kişileri, yalnızca partnerlerini değil sevdikleri tüm insanları kontrol etme, onlardan ilgi görme arzusundalardır.

ASLAN BURCU

Kontrolcü tavırları, muhteşem egosu ve daha pek çok baskın özellikleri ile bilinen Aslan burçları, ayrıca kıskançlık konusunda da son derece iddialıdır. Her ortamın en iyisi olma düşüncesinde ve isteğinde olan ve buna bağlı olarak da ondan farklı birinin dikkat çektiğini fark edince kötü duygulara kapılan Aslan burçları, özellikle partnerlerine dünyayı dar edebilme potansiyelindelerdir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'yi yarın
Sıradaki Haber Kocaeli için geri sayım başladı! Gece başlayacak, saatlerce sürecek