Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haluk Kaya: Sonuna kadar mücadele edeceğiz

Körfez Gençlerbirliği’nin başarılı teknik sorumlusu Haluk Kaya, Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada son maçın son düdüğüne kadar mücadele edeceklerini ifade etti.

Körfez Gençlerbirliği’nin başarılı teknik

SAVAŞ KARDEŞİMİN PROGRAMINDA SÖYLEMİŞTİM

Haluk Kaya yarınki finaller Süper Amatör Lig finalleri öncesi şu şekilde konuştu. Nokta TV’de Savaş kardeşimin programına Bilal hocamızla birlikte katılmıştık. Orada söylediğim bir şey vardı. Zorlu maçlar oynayacağız ancak hiçbir maçta geri adım atmayacağız. Bizi kimse hafife almasın, göreceksiniz şampiyonu biz belirleyeceğiz demiştim.

BİZ KENDİ FUTBOLUMUZA BAKIYORUZ

Gelinen nokta da Bağdat ve Karamürsel karşısında iyi futbolumuz puan getirdi. İçeride 1-0 yenildiğimiz Karamürsel maçında da elimizden geleni yaptık. Son maçımız Beylikbağı ile olacak.Grupta neyin olacağı bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren konu kendi futbolumuzu sahaya yansıtmak. Dediğimiz gibi son maçın son düdüğüne kadar mücadelemiz sürecek. Sizlerin aracılığı ile Körfez Gençlerbirliği ailesine bu sezonki duruşundan ötürü teşekkür ediyor, BAL’a çıkacak olan iki takımımızı da şimdiden kutluyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ev sahibi olmak birçok kişi
Sıradaki Haber Hayallerinizi ertelemeyin! Vakıfbank’tan %3,79 faiz oranı ile 900.000 TL’lik konut kredisi…