Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ 19 NİSAN: Kanal D Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı? Gelinim Mutfakta 19 Nisan 2024 PUAN DURUMU

19 Nisan Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1370. bölüm sonuçları belli oldu. Hafta finalinde Aleyna ile kayınvalidesi Songül elendi. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi? 19 Nisan Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? / Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu araştırmaları yanıt buldu. Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında bir haftanın daha sonu geldi. 19 Nisan Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta son bölüm Aleyna ile kayınvalidesi Songül elendi. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi? 19 Nisan Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı? İşte 19 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu..

19 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? BİLEZİKLERİ KİM ALDI?

19 Nisan Gelinim Mutfakta kim birinci oldu merak eden izleyiciler ekran karşısındaki yerini aldı. Haftanın 5 günü Kanal D ekranındaki yerini alan Gelinim Mutfakta maratonunda hiç beklenmeyen eleme oldu. Bir süredir hasta olan Aleyna’nın domuz gribi olabileceği söylendi. Bu nedenle yarışa devam edemeyen Aleyna ile kayınvalidesi Cabbar Songül programa veda etti. Aleyna ile kaynanasının yerine Burçin ile kayınvalidesi Ayfer katıldı.

19 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 19 Nisan 2024 puan durumu belli oldu. Her gün saat 13.00 olduğunda yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışında bugün Baklava Pastası yapıldı. 19 Nisan Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1370. bölüm günün en güzel tabağını çıkaran gelin YEŞİM çeyrek altın kazandı. Hafta boyunca en yüksek puanları toplayan YEŞİM 10 altın bileziğin sahibi oldu. Seda yemeğinde hata olduğu için 2 kez -2 ceza puanı aldı. Aleyna’nın final günü elenmesiyle Burçin yarışa son gün katıldı. Gelinim Mutfakta bu hafta eleme yapılmadı. 

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 18

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA- 13

GELİNİM MUTFAKTA BURÇİN- 9

GELİNİM MUTFAKTA SEDA- 8

GELİNİM MUTFAKTA HAFTALIK PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 76

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA- 68

GELİNİM MUTFAKTA SEDA- 42

DİĞER VİDEOLAR