Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esra Erol’un programında duygusal anlar: Kayıp Şule Barık ailesine kavuştu, gözyaşları sel oldu!

ATV’nin sevilen programı Esra Erol’da bu hafta yine izleyicileri ekranlara kilitledi. 15 yaşındaki Şule Barık’ın kaybolması tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Ailesini de derinden üzen bu olayda umutlar tükenmek üzereydi. Fakat Esra Erol ve ekibi pes etmedi ve Şule’yi bulmak için adeta bir mucizeye imza attılar.

ATV'nin sevilen programı Esra

ATV’nin sevilen programı “Esra Erol’da” bu hafta, izleyicileri yürekten etkileyen bir hikayeyle ekrana geldi. 15 yaşındaki Şule Barık’ın kayboluşu ve ardından yaşananlar, tüm Türkiye’nin gözlerini ekranlara çevirdi.

Karaciğer nakli bekleyen genç kızın dramı, ailesinin ve izleyicilerin kalbini sıkı sıkıya sardı. 19 Nisan’dan beri haber alınamayan Şule için ailesi, umutlarını Esra Erol’un programına bağladı.

BİR AİLENİN UMUDU

Esra Erol ve ekibi, Şule’nin bulunması için seferber oldu. Kayıp vakasının her detayını didik didik eden ekip, zamanla yarışırken, izleyiciler de soluk soluğa gelişmeleri takip etti. Şule’nin kaçırılma ihtimali, herkesin yüreğini ağza getirdi. Ancak, Esra Erol’un kararlılığı ve ekibinin titiz çalışmaları sonucunda, Şule’nin izine rastlandı.

Şule’nin Levent Cihan ile birlikte olduğu ve hayatının tehlikede olduğu bilgisi, programın seyrini değiştirdi. Polis ekipleri ve Esra Erol’un ekibi, adeta bir dedektif gibi iz sürdü ve sonunda Şule’yi buldu. Levent Cihan’ın yakalanması ve Şule’nin sağ salim ailesine kavuşması, izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Esra Erol’da bu hafta yaşanan bu mucizevi olay, izleyicileri derinden etkiledi ve programa olan ilgiyi de artırdı.

CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARI

Canlı yayında yaşananlar, tüm Türkiye’yi ekran başına kilitledi. Levent Cihan’ın itirafları ve Şule’nin annesiyle kavuşma anı, duygusal anların zirve yaptığı dakikalardı. Stüdyoya gelen Şule ailesini çok özlediğini, kendisinin gittiğini ve teyzesinin bir suçu olmadığını ifade etti. O sözler, herkesi derinden etkiledi.

Esra Erol’un programı, bu hafta yaşanan bu inanılmaz olayla, izleyicilerin göz yaşlarına ve umutlarına tanıklık etti. Şule’nin bulunması, bir ailenin umudunun yeşermesi ve bir programın, izleyiciler üzerindeki etkisinin gücünü bir kez daha gösterdi. Esra Erol ve ekibinin Şule Barık’ı bulmak için gösterdiği çaba ise takdirleri topladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix'in büyük ses getiren dizisi
Sıradaki Haber Netflix’in “Baby Reindeer” yalanı ortaya çıktı: Gerçek ‘Martha’ İsyan etti…