Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esra Erol’da çocuk gelin skandalı! Tepkiler yağmur gibi… Berfin’in kabusu son bulacak mı?

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da, izleyenleri derinden sarsan bir olay yaşandı. 15 yaşındaki Berfin’in kuzeni Cuma tarafından kaçırıldığını belirten anne Songül, Erol’dan yardım isterken, program ilerledikçe şoke edici gerçekler ortaya çıktı.

Hafta içi her gün

Türkiye’nin en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol’da, son bölümünde yürekleri burkan bir olaya tanıklık etti. Programa katılan anne Songül Hanım, kızı Berfin’in kaçırıldığını ve zorla evlendirildiğini iddia ederek yardım talebinde bulundu.

Ancak, program ilerledikçe ortaya çıkan gerçekler, izleyicileri adeta şok dalgalarına boğdu. İşte programda yaşananlar…

BERFİN SATILDI MI?

Songül Hanım’ın iddialarına göre, 15 yaşındaki kızı Berfin, kuzeni Cuma tarafından kaçırılmış ve zorla evlendirilmişti. Ancak, Cuma’nın amcasının stüdyoya getirdiği kanıtlar, bu iddiaları tamamen çürüttü.

Yayınlanan bir videoda, Berfin’in babası ve Cuma’nın akrabasının yer aldığı ve Berfin’in 100 bin TL karşılığında “satıldığı” iddia edildi. Bu şoke edici iddiaların ardından, Esra Erol ve ekibi derhal harekete geçerek Berfin’i bulmak için çalışmalara başladı.

ÇOCUK GELİN KONUSU YİNE GÜNDEMDE

Bu olay, toplumun vicdanını çok rahatsız etti ve çocuk gelin konusu bir kez daha gündeme bomba gibi düştü. Çocuk gelinler, maalesef ki ülkemizde hala ciddi bir sorun. Berfin’in hikayesi, bu sorunun sadece istatistiklerle ifade edilemeyecek kadar insanı etkileyen bir yüzü olduğunu gözler önüne seriyor.

Esra Erol’da yaşanan bu skandal, toplumsal değerlerimiz ve aile yapımız üzerine ciddi soruları beraberinde getiriyor. Bir yandan çocuk hakları ihlalleri, diğer yandan aile içi ilişkiler ve güven meseleleri… Bu skandal, tüm bu konuları yeniden tartışmaya açıyor.

Esra Erol ve ekibinin çabaları, Berfin gibi mağdur olan çocukların sesinin duyulmasında önemli bir rol oynuyor. Esra Erol programda yaptığı açıklamasında toplum olarak, bu tür olaylara karşı duyarlı olunması gerektiğini ve gerekli önlemlerin alınması gerektiğini ifade etti. Programın sonunda, Berfin’in bulunup bulunmadığına dair kesin bir bilgi verilmese de, Esra Erol ve ekibinin konuyu takip etmeye devam edeceği ve gelişmeleri izleyicilerle paylaşacağı belirtildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sinemaseverler, hafta sonuna yaklaşırken Netflix'te
Sıradaki Haber Sinema keyfini ev konforunda yaşayın! En güzel filmler Netflix’te! İşte haftanın yıldızları…