Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esra Erol bir aileyi daha sevince boğdu! Levent Cihan yakalandı, Şule ailesine kavuştu!

ATV’nin çok sevilen programı Esra Erol’da bu hafta, yürekleri ısıtan ve umutları yeşerten bir olaya sahne oldu. 15 yaşındaki Şule Barık’ın kaybolması tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Ailesi ise kızlarını bulmak için umutsuz bir bekleyişe girmişti.

ATV'nin çok sevilen programı

Türkiye’nin dört bir yanını sarsan ve ATV’nin reyting rekorları kıran programı “Esra Erol’da” bu hafta, izleyicileri yine ekran başına kilitledi.

15 yaşındaki Şule Barık’ın kayboluşu, tüm ülkeyi endişeye sevk etmişti. Ancak, Esra Erol ve ekibinin kararlı çabaları, umutları yeşerten bir sonuca yol açtı. İşte Şule Barık olayının tüm detayları…

KAYIP ŞULE İÇİN SEFERBER OLDULAR

19 Nisan’dan itibaren kayıp olan ve karaciğer nakli bekleyen genç kızın dramı, ailesinin ve izleyicilerin yüreğini burkmuştu. Şule’nin ailesi, kızlarının bulunması için tüm umutlarını Esra Erol’un programına bağlamıştı.

Programın izleyici tarafından çok sevilen sunucusu Esra Erol ve ekibi, Şule’nin bulunması için seferber oldu. Her detayı titizlik bir şekilde inceleyen ekip, zamanla yarışarak, Şule’nin izini sürdü. Şule’nin kaçırılma ihtimali, herkesin nefesini tutmasına neden oldu.

MUCİZEVİ KURTULUŞ

Şule, Esra Erol’un azmi ve ekibinin yoğun çalışmaları sayesinde bulundu. Genç kızın Levent Cihan ile birlikte olduğunun ve hayatının tehlikede olduğunun öğrenilmesi üzerine programda hareketli saatler yaşandı. Şule’yi bulmak için emniyet birimleri ve programın dedektif gibi çalışan ekibi mucizevi bir arama gerçekleştirdi. Levent Cihan’ın yakalanması ve Şule’nin sağ salim ailesine kavuşması izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Canlı yayında yaşanmış olan duygusal anlar, tüm Türkiye’yi ekran başına kilitledi. Şule’nin annesi ile kavuşma anı, izleyicilerin gözlerini yaşarttı. Stüdyoya gelen Şule, ailesini çok özlediğini ve teyzesinin suçsuz olduğunu ifade etti. Bu sözler, izleyicileri derinden etkiledi ve programın etkisinin gücünü bir kez daha kanıtladı.

Esra Erol ve ekibinin Şule Barık’ı bulmak için gösterdiği çaba, tüm takdirleri topladı ve bir ailenin umudunu yeşertti. Programda her hafta yaşananlar, izleyicilerin göz yaşlarına ve umutlarına tanıklık ediyor ve programın izlenme oranlarını da artırıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix'in popüler dizisi Baby Reindeer'ın
Sıradaki Haber Baby Reindeer skandalı büyüyor: Fiona Harvey’den Netflix ve Piers Morgan’a 1 milyon sterlinlik şok ihtar!