Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çağatay Yamen’den samimi açıklamalar: Sertif Gökçe’ye ‘işe alım listesi’ verdi mi?

CHP Derince İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Yamen, Derince Belediyesi’ndeki işe alım süreçleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

CHP Derince İlçe Başkanı

CHP Derince İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Yamen, ilçe yöneticileri Serkan Karahasan ve Mukaddes Sarıbaş ile birlikte Nokta Gazetesini ziyaret etti. CHP Derince İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Yamen, merak edilen birçok konuya içtenlikle yanıtlar verdi.

“30 YIL SONRA KAZANDIK”

İşte Yamen’in açıklamasından satır başları: “Derince’de iyi çalıştık, güzel bir sonuç aldık. Derince’yi 30 yıl sonra kazandık. Artık partimizi iktidara taşıma derdi içerisindeyiz. Belediye Başkanımız Sertif Gökçe’nin işlerini kolaylaştırmak için hep yanında olacağız.

“HEDEFİMİZ FARK YARATMAK”

Belediye Başkanımız Sertif Gökçe’nin vaat ettiği projeleri takip edeceğiz. Yani durmamız gereken yerde duracağız. Çoğulcu demokratik olduğumuz için hedefimiz fark yaratmak.

“SOSYOLOJİK DEĞİŞİM”

Sandığa ciddi bir seçmen kitlesinin de gitmediğinin farkındayız. Derince’de yüzde 25 sandığa gitmeme oranı var. Önemli bir rakam. Toplumda sosyolajik bir değişim var.

“DOĞRU ADIMLAR, DOĞRU POLİTİKALAR…”

Doğru adımlar, doğru politikalar ile iktidara yürüyeceğiz. Aldığımız belediyeleri layıkıyla yöneteceğiz. Borçlu ve şişirilmiş personel yapısı olan bir belediye devraldık.

“İŞİMİZ KOLAY DEĞİL”

Derince’de bir ilki başardık. İlçeyi alan ilk sosyal demokrat parti biziz. İşimizin kolay olmadığının farkındayız ama umutluyuz, başkanımızın yanındayız. İlçede iktidar olmayı biz de anlamaya çalışıyoruz, öğreniyoruz.”

“BELEDİYEDE 1 KİŞİLİK YER BİLE YOK”

Partili ya da partisiz her gün kendilerine birçok özgeçmişin geldiğini ifade eden İlçe Başkanı Yamen, “Gelen özgeçmişleri sınıflandırıyoruz. Dediğim gibi belediyede şu an şişirilmiş bir personel yapısı var. Belediyede şu an için birilerini işe almak kolay değil. Çünkü söylediğim gibi fazlasıyla şişirilmiş bir durum var ortada.

“YÖNETİM OLARAK LİSTE VERMEDİK”

Biz ilçe örgütü olarak belediye başkanımız Sertif Gökçe’nin başında dikilmiyoruz. Yönetim olarak bir işe alım listesi vermedik, vermeyi de düşünmüyoruz. Biz CV topluyoruz. Eğer bizden uygun kriterlere göre personel istenirse biz belediyeye CV’leri göndeririz.

“İSTİHDAM ALANLARI AÇILACAKTIR”

Yeni projelerle zamanla istihdam alanları açılacaktır. Biz zaten ilçe örgütü olarak öz geçmişleri fabrikalara veya başka kurumlara da yönlendiriyoruz. Hali hazırda iş için böyle bir kanalımız var. Belediye Başkanımız Sertif Bey’e iş konusunda bir baskımız yok, olamaz. Şişirilmiş personel yapısı kadrosunu partililerimize de anlatıyoruz bizi anlıyorlar. Belediyeden talep gelirse öz geçmişleri göndeririz” dedi.

Soldan sağa: Cansu Kızılkaya, Serkan Karahan, Çağatay Taşkın Yamen, Furkan Çalışkan, Mukaddes Sarıbaş

 

Çağatay Yamen: Sertif Bey de ben de uyarı yaptık