Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çağatay Yamen: Sertif Bey de ben de uyarı yaptık

CHP Derince İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Yamen’den Derince Belediye meclisinde yaşananlarla ilgili Nokta Gazetesine özel açıklamalar geldi.

CHP Derince İlçe Başkanı

CHP Derince İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Yamen, ilçe yöneticileri Serkan Karahasan ve Mukaddes Sarıbaş ile birlikte Nokta Gazetesi’ni ziyaret etti. Başkan Yamen, Derince Belediye Meclisinde AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan’ın meclisten video çekmemesi için önünde geçen CHP Derince Belediyesi eski meclis üyesi Rıza Özcan Elden ile ilgili açıklama yaptı.

MAYIS AYI MECLİSİNDE YAŞANANLAR…

Derince Belediyesi’nin mayıs ayı meclis toplantısında işten çıkarılan iki isim gündeme gelmişti. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Meydan ise bu olayla ilgili mecliste yaşanan tartışmayı çekerken önüne CHP’li eski meclis üyesi Rıza Özcan Elden gelmişti.

“ÖZCAN İLE KONUŞTUK”

Bu olay hakkında değerlendirmede bulunan Yamen, “O gün o olay hakkında arkadaşımız Özcan ile konuştuk. Ona ‘Olmadı, bize yakışmaz’ dedim. AKP’nin yaptığı olumsuzluğa bizim aynı refleks ile cevap vermemiz gerekmez.

“SERTİF BEY DE UYARDI”

Biz ülkeyi kuran partiyiz. Bir ağırlığımız var. Hırçın, agresif hareketler AKP’nin işi. Özcan’ın yaptığını da tasvip etmedim. Arkadaşımızın yaptığı bireysel bir davranış. Sertif Bey de zaten gerekli uyarıyı yaptı. Ben de yaptım. Bir daha böyle bir şey yaşanmaz” sözlerine yer verdi.

Soldan sağa: Cansu Kızılkaya, Serkan Karahan, Çağatay Taşkın Yamen, Furkan Çalışkan, Mukaddes Sarıbaş

Çağatay Yamen’den samimi açıklamalar: Sertif Gökçe’ye ‘işe alım listesi’ verdi mi?