Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediyede flaş gelişme: İstanbul’dan transfer edilen başkan yardımcısı görevden alındı

Yeni döneme başlayan belediye başkanları, kadrolarını kuruyor. Zaman zaman çeşitli görevden almalar da bu süreç içinde meydana geliyor. İşte onlardan biri…

Yeni döneme başlayan belediye

Yeni göreve seçilen ya da yeni bir döneme başlayan belediye başkanları kadrolarını şekillendiriyor. Bu süreç içerisinde de çeşitli görev değişiklikleri ve görevden alma olayları belediyelerde yaşanabiliyor. İşte onlara bir örnek Gebze Belediyesi’nde yaşandı.

İSTANBUL’DAN TRANSFER ETMİŞTİ

31 Mart yerel seçimleriyle birlikte ikinci kez Gebze Belediye Başkanı seçilen Zinnur Büyükgöz, flaş bir karar aldı. Başkan Zinnur Büyükgöz, göreve ilk seçildiği dönem Pendik Belediyesi’nden Remzi Şeker’i başkan yardımcısı olarak transfer etmişti.

MERAK EDİLİYOR

Ancak Zinnur Büyükgöz, HaberPi Gazetesinin özel haberine göre flaş bir şekilde Remzi Şeker ile yollarını ayırma kararı aldı. Remzi Şeker’in teknik personel olarak Gebze Belediyesi’nde çalışmaya devam edeceği iddia edilirken, Zinnur Büyükgöz’ün önceki dönem İstanbul’un Pendik ilçesinden transfer ettiği Remzi Şeker’le yollarını neden ayırdığı ise merak konusu oldu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yerel seçimler sonrası Kocaeli’yi ziyaret
Sıradaki Haber Yılmaz’dan seçim değerlendirmesi; “Kazandık ama beklediğimiz sonucu alamadık”