Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Altın Kafes Onur Beyoğlu kimdir? Oyuncu Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

ATV’nin heyecanla beklenen yeni

ATV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi Altın Kafes, 3 Aralık Pazar günü ekranlara geldi. Şifanur Gül ve Aytaç Şaşmaz’ın başrollerini paylaştığı dizi, zengin ailelerin ihtişamlı dünyası ve büyük bir aşk hikayesini izleyicilere sunuyor. Peki, dizinin Onur karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz kimdir? İşte, Aytaç Şaşmaz’ın biyografisi ve kariyeri…

Aytaç Şaşmaz Kimdir?

Aytaç Şaşmaz, 4 Ağustos 1998 tarihinde Manisa’da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine genç yaşlarda adım atan Şaşmaz, aynı zamanda oyuncu olan kardeşi İsmail Ege Şaşmaz ile birlikte dikkat çekti. Kendisi gibi oyuncu olan kardeşi ile birlikte başarılı projelerde yer alarak adlarını duyurdular.

Aytaç Şaşmaz’ın kariyerinde yer aldığı önemli diziler ve filmler arasında şunlar bulunmaktadır:

Diziler:

  1. Söz
  2. Hekimoğlu
  3. Baht Oyunu
  4. Darmaduman
  5. Altın Kafes

Film:

  1. Kötü Çocuk
  2. Aşk Tesadüfleri Sever 2

Aytaç Şaşmaz, 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu Ödülü’ne layık görüldü, bu da genç yetenek olarak oyunculuğundaki başarıyı gösteren bir ödüldür.

Altın Kafes ve Onur Beyoğlu Karakteri:

Altın Kafes dizisinde Onur Beyoğlu karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz, Nalan Beyoğlu’nun ortanca çocuğu olarak karşımıza çıkıyor. BYL Holding’in CEO’su ve ailenin veliahtı olan Onur, dışarıdan soğuk ve duygusuz görünen bir karakterdir. İlk evliliği sonrasında duygularını gizleyen bir yapıya bürünen Onur, Zeynep ile tanışmasıyla hayatında beklenmedik bir değişim yaşayacaktır. Aşk, entrika ve sürprizlerle dolu Altın Kafes, izleyicileri büyülü bir dünyaya davet ediyor.