Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zafer Partisi’den İyi Parti’ye İzmit’te darbe!

Zafer Partisi’nden İzmit’te İyi Parti’ye darbe. Çok sayıda aktif yönetici İyi Parti’den Zafer Partisi’ne geçti.

Zafer Partisi’nden İzmit’te İyi

İyi Parti’de kurultay sonrasında hareketlilik yaşanıyor. Bazı isimler partiden istifa ederken, kimileri de başka partilere geçiyor. Bu akşam ise İyi Parti İzmit İlçe Teşkilatının aktif yöneticileri Zafer Partisi’ne geçti. Duyuruyu Zafer Partisi İl Başkanı Ender Oğuz yaptı.

KİMLER GEÇTİ?
Ender Oğuz yaptığı açıklamada, “İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilat Başkanı Av.Mahir Fuat Metin, İYİ Parti İzmit ilçe yönetim kurulu üyesi Mühendis Halil İbrahim Bozalan, İYİ Parti İzmit ilçe yönetim kurulu üyesi Av.Ozan Mızrak,İYİ Parti İzmit Gençlik Kolları Başkan Vekili Murat Can Karakuzu partilerinden istifa ederek Zafer Partisine katılmışlardır..Değerli başkanlarımıza partimize ve de kentimize hayırlı olmasını diliyorum..Kocaeli Zafer’e Yürüyecek…” ifadelerine yer verdi.

ALTAN VE EVREN DE Mİ GEÇECEK?

Öte yandan İyi Partili Emre Evren ile Burak Altan da fotoğraflarda yer alıyor. Bu iki isim henüz Zafer Partisi’ne katılmadı. Ancak verilen fotoğrafın ardından iki ismin de Zafer Partisi saflarına geçebileceği konuşuluyor.

NUSRET ACUR ATİNA’DA
Öte yandan kurultay sonrası süreçte İyi Partili yöneticilerin olası istifalar için daha titiz çalışma yürütmesi gereken şu günlerde, İl Başkanı Nusret Acur’un Yunanistan’a gittiği öğrenildi. Başkan Acur, Zafer Partisi’nin yaptığı transferleri duyurmadan üç saat önce Atina’dan fotoğraf paylaştı.

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Her Zamanki iyi parti yöneticilerinin en iyi yaptığı iş foğraf çekip yayınlamak başkada bir işe yaramazlar.ha birde partiyi ticaretlerinde kullanmak

    1. aynen öyle bu partide onun yan sanayisi olma yolunda hızla ilerliyor zaten İl başkanı da eski iyipli değil mi ne beklersin ki 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

AK Parti genel başkanı ve
Sıradaki Haber Erdoğan o isimleri görevden aldı!