Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yüzlerce kişiyi dolandırdığı iddia edilen Çokyaşar ve 4 kişiye bakın ne oldu!

Kocaeli’de dahil olmak üzere birçok ilde umre ziyaretine gitmek isteyen, yüzlerce kişiyi milyonlarca liralık dolandırdığı iddia edilen ve hakkında çokça suç duyurusu olan turizm acentesi sahibi ile 4 kişi savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Kocaeli'de dahil olmak üzere

Merkezi Kocaeli’de olan turizm acentesi sahibi Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar ve ekibinin umre ziyaretine gitmek isteyen yaklaşık 400 kişiyi 10 milyon lira dolandırdığı iddia edildi. Savcılığa şikayetlerin gelmesi üzerine polis ekipleri Çokyaşar ile birlikte toplam 5 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar savcılık ifadelerinin ardından ise serbest bırakıldı.

KOCAELİ-BURSA-SAKARYA
Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar’ın sahibi olduğu turizm acentesinin Bursa, Kocaeli, Sakarya gibi illerde umre ziyaretine gitmek isteyen yaklaşık 400 kişiyi 10 milyon lira dolandırdığı iddia edildi. Sakarya’da umreye gitme zamanının geçmesi üzerine durumdan şüphelenen bazı vatandaşlar, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

DAHA ÖNCEDE AYNI SUÇTAN GÖZALTINA ALINMIŞ

Kişi başı yaklaşık 25 bin lira veren ve mağdur olan kişilerle görüşmek için Sakarya’ya gelen Çokyaşar ile 4 kişi toplantı yaptığı esnada polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar, adliyeye sevk edilirken geçtiğimiz senelerde de Çokyaşar hakkında aynı suçtan işlem yapıldığı öğrenildi.