Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Tarık Kim? Baran Bölükbaşı Kimdir, Kaç Yaşında? Baran Bölükbaşı Sevgilisi Kim? Baran Bölükbaşı Hangi Dizilerde Oynadı?

Sakla Beni dizisinde Kadir rolüne bürünen Baran Bölükbaşı yeni durağı Yalı Çapkını dizisi oldu. Cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını yeni bölüm Tarık hikayeye giriş yaptı. Ünlü oyuncu Baran Bölükbaşı, Ferit ile Seyran ilişkisinin arasına girdi. Peki, Yalı Çapkını Tarık kim? Baran Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Sakla Beni dizisinde Kadir

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde Tarık ile Seyran dönemi başladı. Star TV’nin sevilen yapımlarından Yalı Çapkını dizisine transfer olan yakışıklı oyuncu Baran Bölükbaşı canlandıracağı karakter ortaya çıktı. Başrollerini Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Tarık hikayesi izleyenleri şoke etti. Peki, Yalı Çapkını Tarık kim? Baran Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında? Baran Bölükbaşı hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

YALI ÇAPKINI TARIK KİM?

Sakla Beni dizisinde Kadir hikayesiyle ekrana gelen Baran Bölükbaşı daha önce yer aldığı Yalı Çapkını dizisine geri döndü. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Tarık hikayesiyle yapıma geri dönüş yapan Baran Bölükbaşı başrol oldu. Seyran ile Ferit aşkını kökten değiştirecek olan Tarık Seyran’ın yeni aşkı olacak.

BARAN BÖLÜKBAŞI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1994 doğumlu Baran Bölükbaşı Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde okudu. Antalya Replik Sanat Okulları ve Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi’nden eğitim aldı. Kariyerine 2017 yılında Adı Efsane dizisi ile start veren Baran Bölükbaşı oynadığı diziler arasında  Sevdanın Bahçesi, Servet ve Vuslat gibi yapımlar yer aldı. Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterinin gençlik haline can veren Baran Bölükbaşı yeni durağı Yalı Çapkını dizisi oldu.

BARAN BÖLÜKBAŞI OYNADIĞI DİZİLER

Sakla Beni / Kadir

Yalı Çapkını / Tarık

Son Nefesime Kadar / Emre

Öğrenci Evi / Latif

Vuslat / Fırat Çağlar

Servet / Korkmaz

Sevda’nın Bahçeşi / Tolga

Adı Efsane / Fikret Yurdakul

Kırmızı Oda / Sadi

BARAN BÖLÜKBAŞI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN