Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yahya Kaptan’da başıboş köpek çocuğa saldırdı!

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Arastapark AVM yakınlarında bugün saat 14.30 sıralarında bir köpek çocuğu ısırdı. Konu ile ilgili İzmit Belediyesi açıklama yaptı.

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde

İşte o açıklama: “İzmit Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bugün 14.30 sularında Yahya Kaptan Mahallesi, Arasta Park AVM civarında meydana gelen bir köpek ısırma vakasına müdahale etmiştir.

“VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE ALINDI”

Olay yerine ulaşan ekiplerimiz, saldırgan köpeği veteriner hekim kontrolünde uyutarak güvenli bir şekilde alıp Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınağı’nın karantina alanına teslim etmiştir.

“GÜNDEME GELEN KONUYLA İLGİSİ YOK “

Bu müdahale, son günlerde gündemde olan başıboş sokak köpeklerinin toplanması işlemiyle herhangi bir bağlantısı olmayıp, ısırılan çocuğun annesinin belediyemize başvurması sonucu gerçekleştirilen rutin bir uygulamadır.

“ÇOCUĞUN KUDUZ AŞISI BAŞLADI”

Olaya ilişkin şikayet kaydı alınmış ve ısırılan çocuğun kuduz aşısı karnesi de kontrol edilmiştir. İzmit Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için gereken her türlü önlemi almaya devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”