Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü isim aracıyla polis aracına çarptı

Sahne şovları ve renkli kişiliğiyle sık sık adından söz ettiren o isim, son olarak bambaşka bir haberle gündeme geldi.

Sahne şovları ve renkli

Ünlü şarkıcı Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı TEM Bağlantı yolunda polis memuru idaresindeki bir sivil araca çarptı. Attığı her adımla çok konuşulan sanatçı, bu sabah kaza yaptı. Sanatçının lüks otomobiliyle aynı istikamette giden ve polis memurunun kullandığı sivil araca arkadan çarptığı ortaya çıktı.

ARACA ARKADAN ÇAPTI, CEZA UYGULANDI

Ünlü ismin sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda İstanbul Emniyet Müdürlüğü envanterinde bulunan ve görevli polis memuru idaresindeki sivil araca arkadan çarptı. Hakkında ‘takip mesafesi’ kuralını ihlal ettiği gerekçesiyle idari işlem yapıldı.

ARAÇLARDA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Kaza, Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı TEM Bağlantı yolunda sabah saat 07.40 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aracıyla seyir halinde olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, aynı istikamette seyir halinde olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü envanterinde bulunan ve görevli polis memuru idaresindeki sivil aracın arka kısmına çarptı. Kaza nedeniyle araçlarda maddi hasar meydana geldi. Yıldız Tilbe hakkında, Karayolları Trafik Kanunu’nun ‘Takip Mesafesi’ maddesince takip mesafesi kuralını ihlal ettiği gerekçesiyle idari işlem uygulandı.