Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkçülerden mülteci ve açıklaması Kürşat, “Türk vatanı tatil beldesi değil”

Gebzeli Türkçüler ve İzmitli Türkçüler, sığınmacı ve kaçaklar hakkında İzmit Kent Meydanı’nda basın açıklaması düzenledi. Açıklamada konuşan Gebzeli Türkçüler Başkanı Alaattin Kürşat, “Bugün sayısı 13 milyonu aşan kaçak ve sığınmacılar, güvenlik zafiyetini yıkmaya çalışıp, toplumun demografisini, kültürünü ve ekonomik yapısını her geçen gün süratle bozmaktadır. Türk vatanı tatil beldesi değil. Çünkü Türk vatanı sahipsiz ve öksüz değil” dedi.

Gebzeli Türkçüler ve İzmitli

Gebzeli Türkçüler ve İzmitli Türkçüler, sığınmacı ve kaçaklar hakkında İzmit Kent Meydanı’nda basın açıklaması düzenledi. Kalabalık grup adına konuşan Gebzeli Türkçüler Başkanı Alaattin Kürşat, “2011 yılında Suriye’de başlayan iç savaşın faturası “Biz ensarız, onlar muhacir” zihniyetinim din kardeşliği kisvesi altında Türk milletine kesilmiştir. Nasıl olur bu din kardeşleri Kerkük’e ses çıkarmaz, Doğu Türkistan’a göz yumar anlamış değiliz. Türkçüler; ilk günden beri süregelen tehlikeyi sezip gereken önlemlerin alınması için can ve başla mücadele ediyor. Türkçüler, Türk milletinin istiklal müdafaasında, bin yıl önce Çin’de nasıl savaştıysa, 100 yıl önce Çanakkale’de nasıl savaştıysa bugünde aynı ruh ve şuurla bu vatan toprağı için savaşını sürdürecektir” dedi.

“ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

Kürşat, “Bugün sayısı 13 milyonu aşan kaçak ve sığınmacılar, güvenlik zafiyetini yıkmaya çalışıp, toplumun demografisini, kültürünü ve ekonomik yapısını her geçen gün süratle bozmaktadır. Biz Türk milletinin savunucuları olarak buna asla geçit vermeyeceğiz. Allah’ın yolunu kitabında değil, şeyhlerde ve şıhlarda arayanlar, Ayşegül Aydın ve nice canlar katledilirken ses çıkmayanlar, sığınmacılara faşizm uygulanıyor diyerek özgürlük, eşitlik ve entegrasyondan bahsedenler, gizli foncular, klavye delikanlıları, kürsü sahtekafiarı, koltukçu hainler, iyi dinleyin” dedi.

“TÜRK VATANI SAHİPSİZ VE ÖKSÜZ DEĞİL”

Son olarak Kürşat, “Köy köy, sokak sokak, şehir şehir, uyuyan devi uyandırdınız! Bu bedellerin, bu canların hesabını soracak milli şuur kapıda. Bütün bunlar olurken, Avrupaya gelen sığınmacıları Türkiye’ye sıkıştırmaya çalışan Avrupa zihniyetine şunu da anımsatalım: Türk’ün zamanında yaptıklarını hatırlatır, her yüzyıl uğraşıp başaramadıkları kaidenin devam edeceğini bilmelerini isteriz. Çünkü, Türk vatanı tatil beldesi değil. Çünkü Türk vatanı sahipsiz ve öksüz değil. Ne Amerika ne Rusya ne Çin, her şey Türklük için! Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet” şeklinde konuştu.