Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Toyran’dan Titanik benzetmesi: Gemide kalmanın anlamı kaldı mı?

İYİ Parti Körfez Kurucu İlçe Başkanı İbrahim Ömer Toyran sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrılık sinyalini verdi.

İYİ Parti Körfez Kurucu

Körfez’de Azmi Cihat Hatipoğlu’nun belediye başkan adayı olarak gösterilmesi sonrasında İYİ Parti’de önemli bir istifa dalgası yaşanmıştı. Belediye başkan adaylığına hazırlanan İbrahim Ömer Toyran, alınan karara sert tepki göstermiş ve “Parti kendi evlatlarını yiyor” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ PARTİ’Yİ TİTANİK’E BENZETTİ

İYİ Parti içindeki bazı isimlerin tepkisi üzerine eski il yöneticisi Cenk Erbil’e karşı sert açıklamalarda bulunan Toyran, “Beni istifa mı etmeye zorluyorsun. Etmiyorum kardeşim! Etmiyorum. Sen değil, senin kralın beni istifa ettiremez” demişti. Şimdi ise Toyran, sosyal medya üzerinden İYİ Parti’yi “Titanik”e benzetti.

AYRILIK SİNYALİNİ VERDİ

İYİ Parti’de Körfez ve diğer teşkilatlarında CHP ile ittifak yapılmayacağının açıklanmasının ardından, milletvekilleri de dahil olmak üzere birçok istifa gerçekleşmişti. Körfez Kurucu İlçe Başkanı Ömer Toyran, ayrılık sinyalini sosyal medyada yaptığı “Titanik” benzetmesiyle verdi