Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tarık Akan’ın oğluna şok karar!

Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül, 2017 yılında şarkıcı Asya Engin ile evlenmiş, tarafların evlilikleri “Evlilik birliğinin temelinden sarsılması” nedeniyle 6 ay sonra sona ermişti.

Tarık Akan'ın oğlu Barış

Boşanmanın ardından Asya Engin eski eşi Barış Üregül’e düğünde takılan takıların kendisine iade edilmediğini öne sürerek 2020 yılında dava açmıştı. Engin dava dilekçesinde İki adet beşlik Ata altını, iki adet 2.5 Ata altını, 14 adet Ata altını, 17 adet yarım Ata altını ve bir adet 18 ayar yaklaşık 20 gram bileziğin kendisine iadesine, bu mümkün değilse nakdi olarak değerinin iadesini talep etmişti.

4 YILDIR SÜREN DAVA

Barış Üregül’de eski eşinin açtığı davaya avukatı aracılığıyla yanıt vermiş ve altınların kendisinde olmadığını eski eşinin üvey babası aracılığı ile ziynet eşyaları dâhil olmak üzere tüm eşyalarını aldığını ifade emişti. İkili arasında 4 yıldır süren dava sonuçlandı ve İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen davada karar açıklandı. Asya Engin’in ‘ziynet alacağı’ davasını kısmen kabul eden mahkeme, Barış Üregül’deki takıların eski eşine iadesine karar verdi. Çıkan karara tepki gösteren tarafların itirazı üzerine dava dosyası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne (İstinaf Mahkemesi) gönderildiği öğrenildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Beş yıl önce sinemalarda gösterime
Sıradaki Haber Eleştirmenlerin hayran olduğu film, Netflix’te ikinci baharını yaşıyor: “Hayallerin Peşinde” izlenme rekorları kırıyor!