Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Serter Keskin, süper yeteneği kadrosuna kattı!

İlimizin köklü kulüplerinden Baçspor’da forma giyen 2009 doğumlu golcü futbolcu Yusuf Uçar, İzmit 41 Futbol Kulübü’ne transfer oldu.

İlimizin köklü kulüplerinden Baçspor’da

BAÇSPOR ALT YAPISI İYİ İŞLERE İMZA ATIYOR

Baçspor’da alt yapı çalışmalarını meyvelerini vermeye devam ediyor. Yıllar sonra faaliyete geçen Baçspor A takımda 2. Amatör Lig’den 1. Amatör Lig’e grubunda şampiyon olarak yükseldi. Alt yapıda ise çok başarılı bir sezondan geçen yeşil siyahlıların 18 yaş grubu da adını Elit Lig’e yazdırmasını bildi. Baçspor kulüp dışına futbolcu ihraç etmeye de başladı.

 

İKİ MAÇTA TAM 11 GOL

Yeşil siyahlıların 2011 doğumlu futbolcusu, iki maçta tam 11 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken süper yetenek Yusuf Uçar, ilimizin yetenek avcısı antrenörlerinden Serter Keskin’in koordinatörlüğünü yaptığı İzmit 41 Futbol Kulübü’ne transfer oldu. Bilindiği üzere Serter Keskin birçok genç ve başarılı futbolcuyu keşfedip yetiştirmesi ile örnek gösteriliyor.

EMİN ELLERDE

Yüksek top tekniği, son vuruşlardaki etkinliği ve sürati ile öne çıkan Yusuf aynı zaman Baçspor’un başarılı antrenörü Nazif Uçar’ın da oğlu. Yusuf’un kısa zamanda önemli kulüplerde forma giyeceğine kesin gözü ile bakılıyor. Futbolcunun antrenörleri Ercan Gündüz, Mehmet Akif Karaman ve babası Nazif Uçar, Yusuf’a güvendiklerini belirtti. Serter Keskin ise “Yusuf emin ellerde merak etmeyin” diyerek güven verdi.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2. Amatör Play-Off Lig 1.
Sıradaki Haber Karamürsel Ereğlispor’dan resmi itiraz geldi