Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener Sar: Bir dönem istiyorum!

AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi aday adayı Şener Sar, seçildiği takdirde meclis üyeliğini bir dönem istediğini ifade etti.

AK Parti İzmit Belediye

Kocaelispor camiasının tanınan ve sevilen ve Yenişehir Mahallesi’nin önemli simalarından Şener Sar, AK Parti’den İzmit Belediye Meclis üyesi aday adayı olmuştu. Uzun yıllardan bu yana spor camiasına hizmet eden, güreş dendiği zaman Kocaeli’de akla ilk gelen isimlerden biri olan ve spor camiasının da desteklediği Şener Sar, Nokta Gazetesini ziyaret etti. Şener Şar, meclis üyeliğini bir dönem istediğinin altını çizdi.

DOĞMA BÜYÜME YENİŞEHİRLİ

AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi aday adayı Şener Sar, “Ben kendi hayatım boyunca hep gençlerin sorunlarıyla haşır neşir oldum. Çok genç yetiştirdim. Doğma büyüme Yenişehir Mahalleliyim. Bölgemde tanınan ve sevilen bir insan olduğumu düşünüyorum.

GENÇLERİN SORUNLARINA HAKİMİM

Meclis üyesi seçildiğim takdirde en başta gençler için yapılabilecek projelere odaklanmak istiyorum. Onlarla çok fazla vakit geçirdim bu nedenle de gençleri çok iyi anlıyorum. Spor camiasının sorunlarına hakimim. Neler yapabileceğimizin farkındayım.

BİR DÖNEM

50 yılı aşkın İzmitliyiz. Kentle ilgili ciddi bir hafızamız var. Tecrübemizle de bunu kentimiz için aktarmak istiyoruz. Meclis üyeliğini bir dönem yapmak istiyorum. Bu dönem içinde de ilçeme maksimum düzeyde fayda sağlamak hedefiyle yola çıkmış durumdayım.

SÖZDE DEĞİL ÖZDE GÜLÜMSETEN BELEDİYE

Fetret döneminden kurtulmuş, borçlarını ödeyebilen, vatandaşın yüzünü sözde, sloganda değil, özde gülümseten bir İzmit Belediyesi için çalışacağız. Hedefimiz budur. Hizmet şiarıyla yola çıktık. İzmit’te birbirinden kıymetli aday adayı arkadaşlarımız var. Hepimiz için Allah hayırlısını nasip etsin” açıklamasında bulundu.