Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selfie tutkunları buraya! 4 yıl pil garantili Vivo V30’un Türkiye fiyatı belli oldu…

Vivo’nun yeni amiral gemisi modeli V30, Türkiye pazarında satışa sunuldu. 4 yıl pil sağlığı garantisi, 120Hz AMOLED ekran, güçlü Snapdragon işlemci ve etkileyici kamera özellikleriyle öne çıkan V30, fotoğrafçılığa önem veren kullanıcılar için ideal bir seçenek olarak görünüyor.

Vivo'nun yeni amiral gemisi

Vivo, Türkiye pazarında merakla beklenen yeni modeli Vivo V30’u satışa sundu. Bu cihaz, özellikle uzun süreli kullanım vaadi ve 4 yıl pil sağlığı garantisi ile dikkat çekiyor.

Vivo V30, güçlü performansı, uzun süreli kullanım vaadi ve kamera yetenekleri ile dikkat çekiyor. Bu cihaz, kullanıcılar için sağlam bir seçenek olabilir. İşte Vivo V30’un teknik özellikleri ve Türkiye fiyatı…

UZUN ÖMÜRLÜ PİL GÜCÜYLE GÜVEN TAZELİYOR

vivo V30, en dikkat çekici özelliklerinden biri olan 4 yıl pil sağlığı garantisiyle öne çıkıyor. 5.000 mAh kapasiteli pil ve 80W FlashCharge desteği sayesinde uzun süreli kullanım imkanı sunan V30, bu garantiyle pil ömrü konusunda kullanıcılarına güven veriyor.

ETKİLEYİCİ KAMERA PERFORMANSI:

vivo V30, kamera konusunda da iddialı. Hem arka hem de ön kameralarda 50 Megapiksel çözünürlük sunan cihaz, her koşulda yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar çekmenizi sağlıyor. 50 MP Otomatik Odaklamalı (AF) Ultra Geniş Açılı Kamera ve 50 MP Otomatik Odaklamalı (AF) Grup Selfie Kamerası ile geniş açılı fotoğraflar ve selfie’ler de çekebilirsiniz.

İŞLEMCİ, FİYAT VE DEPOLAMA SEÇENEKLERİ

vivo V30, Qualcomm Snapdragon 7 (3. Nesil) işlemcisinden güç alıyor ve 12 GB RAM’e sahip. Bu sayede oyun oynamaktan video düzenlemeye kadar tüm işlemleri akıcı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 256 GB ve 512 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği sunan V30, geniş depolama alanı ihtiyacı olan kullanıcılar için de ideal bir seçenek.

Vivo V30’un 12 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesine sahip versiyonu, Türkiye’de 26 bin 999 TL fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda. Daha yüksek depolama kapasitesine sahip olan 512 GB modeli, ise 29.999 TL’den kullanıcılarla buluşuyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yapay zekâ teknolojisinin hızla geliştiği
Sıradaki Haber İnsanlarla doğal sohbet eden yapay zeka ChatGPT! Nasıl kullanılır? Püf noktaları