Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçil Erzan’la ilgili bir iddianame daha!

 Seçil Erzan’ın futbol dünyasından tanınmış kişilerle ilgili hayali bir fon kurarak milyonlarca dolarlık dolandırıcılık yaptığı iddialarını içeren yeni bir iddianame hazırlandı. Şikayetçilerden Fatih Altıntaş, Erzan’ın kendisine ünlü futbolcuların dahil olduğu bir yatırım fonundan bahsederek para topladığını belirtti. Bu son iddianame ile birlikte Erzan’a yönelik şikayet sayısı 27’ye ulaştı ve onun için talep edilen toplam hapis cezası 285 yıl oldu.

 Seçil Erzan'ın futbol dünyasından

Yeni bir iddianameyle, eski bankacı Seçil Erzan’ın, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi futbol dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu 26 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiaları gündeme geldi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan bu iddianame, İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi ve dosyaların birleştirilmesine karar verildi.

285 YIL CEZA İSTENDİ

İddianamede, şikayetçi olarak yer alan Fatih Altıntaş, Seçil Erzan’ı eşinin annesinin akrabası olarak tanıdığını belirtti. Altıntaş, 2023 yılında Erzan’ın kendisine ünlü isimlerin yer aldığı bir yatırım fonundan bahsederek yatırım yapmasını teklif ettiğini, bu teklif üzerine Şubat 2023’te 78 bin dolar ödediğini ancak herhangi bir belge almadığını ifade etti. Erzan’ın, fon için yatırımcı bulması durumunda kendisine kar payı vereceğini söylediğini aktaran Altıntaş, dolandırıldığını belirterek şikayetçi oldu. Bu gelişmelerle birlikte mağdur sayısı 27’ye yükselirken, Erzan için istenen ceza 87 yıldan 285 yıla çıktı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix Türkiye'de 6-12 Mayıs haftasında
Sıradaki Haber Netflix Türkiye’de yerli komedi rüzgarı: Ölümlü Dünya 2 tahtını kimseye bırakmıyor!