Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saffet Sancaklı kucaklaşmaya geliyor

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı yarın Kocaeli’ye geliyor. Sancaklı, hem teşkilatıyla hem de hemşehrileriyle kucaklaşacak

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, yeniden partisine dönmesinin ardından yarın ilk ke Kocaeli’de olacak. Sancaklı, 9 Aralık 2023 tarihinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın çağrısı üzerine MHP’den istifa etmişti. Kocaeli Milletvekili olarak yoluna devam eden Sancaklı, MHP ve lider Bahçeli’ye bağlılığını bildirmiş, sakince bugünün gelmesini bekliyordu. Sancaklı’nın yüzü dün yeniden güldü. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kaptan yuvana dön” diyerek Sancaklı’yı geri çağırdı. Sancaklı, yaklaşık 3 hafta önce yuvaya döndü.

YARIN KENTTE

Aradan geçen zaman diliminde MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ile ilçe başkanlarıyla da bir araya gelmedi. Telefon numarasını değiştirdiği söylenen Sancaklı, yarın saat 15:30’da Kocaeli’ye gelecek. Sancaklı’nın MHP Kocaeli İl Teşkilatını ziyaret etmesi bekleniyor. Sancaklı son yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili olarak değerli hemşehrilerimizle ve teşkilatlarımızla en kısa sürede hasretle kucaklaşacağımı bildiririm” ifadelerini kullanmıştı.

NE DEMİŞTİ?

Saffet Sancaklı MHP’ye döndükten sonra şu açıklamayı yapmıştı:
“9 Aralık 2023 tarihinde kamuoyuna yansımış bulunan bazı haksız ve manipülatif haberler üzerine, partimi tartışmalardan uzak tutmak gayesiyle istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşmıştım.

“KAPTAN YUVANA DÖN”

Davama ve Liderime sadakatimden taviz vermeden, bağımsız milletvekili olarak geçirdiğim dört aylık sürecin sonunda;
Sayın Genel Başkanımızın “Kaptan Yuvana Dön!” talimatı ve daveti üzerine Aziz Yuvama, Partime dönmüş olmanın mutluluğunu yaşamaktayım.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sevgisinden, himayesinden her zaman onur duyduğum Sayın Genel Başkanımıza en derin şükranlarımı ve saygılarımı arz ederken, yaşanan süreçte iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyen bütün dava arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.

EN KISA SÜREDE…

Sözlerimi tamamlarken; Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili olarak değerli hemşehrilerimizle ve teşkilatlarımızla en kısa sürede hasretle kucaklaşacağımı bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım.”