Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rüyada Birinin Seni Öpmesi Ne Anlama Gelir?

Gerçek hayatta kişilerin sevdiği insanları öpmesi, iki tarafı da mutlu eden bir eylemdir. Peki insanları mutlu eden bu öpücüklerin rüyada görülmesi ne anlama gelir?

Gerçek hayatta kişilerin sevdiği

Eşlerin, sevgililerin birbirini öpmesi, annenin çocuğunu öpmesi ya da iki yakın dostun, kardeşin birbirini öpmesi her iki tarafı da mutlu eder. İnsanlar, sevdikleri ve sevildikleri insanlar tarafından öpüldüğünde mutluluk hormonu salgılar, kendini iyi hisseder, enerjileri yükselir ve saf sevgi hisseder. Gerçek hayatta bu kadar olumlu ve pozitif duyguları harekete geçiren öpücükler, rüyada görüldüğünde ne anlama gelir?

Rüyalar insanların bilinçaltında yaşadıkları, bastırılırmış duygularından ya da görmezden gelinen acı ve korkularından oluşabilir. Sevgi, korku, öfke, özlem ve acı gibi pek duygu insanlar tarafından bastırılır ve çevreye yansıtılmak istenmez. İşte tüm bu duygular, rüyalarda kendini gösterir ve kişilere bazı mesajlar verir.

RÜYADA BİRİNİN SENİ ÖPMESİ

Rüyada biri tarafından öpülmek genel olarak hayırlı haberlere yorulur. Rüya sahibinin rüyasında biri tarafından öpüldüğünü görmesi, olumlu değişikliklerin meydana geleceğinin habercisi olarak kabul edilir. Özellikle bazı nedenlerden dolayı kişinin yakın zamanda yer değişikliği yapacağının habercisi olan bu rüya, bazı rüya alimlerine göre ise kişinin mutlu ve güzel bir evlilik yapacağını haber verir.

RÜYADA TANIDIK BİRİNİN ALNINDAN ÖPMESİ NE ANLAMA GELİR?

Rüyada tanıdık birinin alnından öpmesi, rüya sahibinin gösterdiği başarının çevresindeki insanlardan takdir topladığını ifade eder. Özellikle iş hayatında bazı projelerin hayata geçeceğine ve bu sayede rüya sahibinin yüksek oranda kazanç elde edeceğine de inanılır. Bu rüyayı gören kişinin aynı zamanda çevresi tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olduğu da anlaşılır.

RÜYADA TANIDIK BİRİNİN YANAKTAN ÖPMESİ NE ANLAMA GELİR?

Rüyada tanıdık birinin yanaktan öpmesi, o kişinin rüya sahibine bir konuda yardım edeceğine yorulur. Aynı zamanda kişinin yaptığı bir hatadan dolayı onu affedeceğine ve barışın sağlanacağına da yorulur. Rüya sahibine yapılacak olan yarım ile birlikte kişinin maddi ve manevi tüm sorunlarının kısa sürede geçeceğine inanılır. Rüya sahibini öpen kişi, karşı cinsten biri ise bu da kişinin hayatına yeni birinin girecek olması şeklinde yorumlanır.

RÜYADA DUDAKTAN ÖPÜLDÜĞÜNÜ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada dudaktan öpüldüğünü görmek, rüya sahibinin etrafındaki kişilerden güzel sözler duyacağı, iş hayatındaki başarısı sayesinde pek çok insandan takdir göreceği şeklinde yorumlanır. Bazı rüya alimlerine göre ise bu rüya, rüya sahibinin kısa süre içerisinde evlilik kararı alacağına delalettir.

RÜYADA BİR ERKEK TARAFINDAN ÖPÜLDÜĞÜNÜ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada bir erkek tarafından öpüldüğünü görmek, kişinin hayatındaki mutsuzluğun sona ereceğine, dert ve sorunların geçeceğine, maddi kayıpların ortadan kalkacağına yorulur. Bir erkek tarafından öpüldüğünü görmek, kişinin hayatında olumlu gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder.

RÜYADA BİR KADIN TARAFINDAN ÖPÜLDÜĞÜNÜ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüya bir kadın tarafından öpüldüğünü görmek, rüya sahibinin karşı cinsten birine duyguları olduğu mesajını verir. Rüya sahibi, bu duygularını kendine bile itiraf etmemiş olabilir ve otomatik olarak bilinç altına saklanmış olabilir. Ancak bu rüya, kişinin duygular ile yüzleşmesini sağlar. Aynı zamanda bu rüya, duyguların karşılıklı olduğunu ve yakın zamanda bu kişi ile yeni bir ilişkinin başlayacağını da müjdeler.

Genel olarak bakıldığında rüyada birinin rüya sahibini öpmesi hayırlı ve olumlu gelişmeleri müjdelemektedir. Kişinin iş hayatı, sosyal hayatı ve özel hayatı ile ilgili güzel mesajlar veren bu rüya, gerçek hayatta kişilerin mutlu olacağını işaret eder.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Volkan Demirel Zeynep Demirel boşanma
Sıradaki Haber VOLKAN DEMİREL ZEYNEP DEMİREL BOŞANMA BOMBASI PATLADI! Hatayspor Ardından 14 Yıllık Evliliği De Noktalandı! 6 Şubat Depreminden Sonra..