Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ragbide tarihi başarı! Türkiye şampiyonu bizde!

Okul Sporları Ragbi branşı Genç A Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası 26-28 Nisan tarihlerinde Muğla’nın Ortaca İlçesinde 115 okul takımının katılımıyla gerçekleştirildi. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Ragbi Kadın Takımı sporcu ve antrenörlerinden oluşan Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi Kız Takımı Türkiye Şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza attılar.

Okul Sporları Ragbi branşı

MUĞLA’DA DÜZENLENDİ

İhsan Demirtaş’ın başantrenör ve Sedanur Alagöz’ün de antrenör olduğu ragbi kadın takımımız daha önce Zonguldak’ta yapılan grup maçlarında birinci olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştı. Muğla’nın Ortaca İlçesinde yapılan Türkiye Şampiyonası’nda da Şırnak, Antalya, Tokat ve Konya ekiplerini yenerek finale çıkan Körfez Gençlerbirliği, Ankara ekibi ile final maçına çıktı.

NEFES KESEN FİNAL

Kartepe Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’nde eğitim hayatına devam eden Körfez Gençlerbirliği Kadın Ragbi Takımı Türkiye çapında çeşitli dereceler elde etti. Liseli kızlarımız finalde Ankara Dede Korkut Anadolu Lisesi’ni nefes kesen maçın ardından yenerek şampiyonluğa ulaştı. Konya Spor Lisesi ise üçüncülüğü elde etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su
Sıradaki Haber Sabri Bozca İtalya’da