Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Onların aşklarına olan bağlılıkları tartışmaya kapalı! İşte aşkını her şeyin üstünde tutan burçlar

Kimileri her olaya çok gerçekçi bir bakış açısı ile yaklaşırken kimileri de durum ne olur ise olsun aşklarını yaşamayı, onların peşinden gitmeyi tercih ederler. Bu farklılığın doğrudan burçlar ile ilgili olduğunu ifade eden astroloji uzmanları, her koşulda aşkını seçen o burçları arka arkaya sıraladı. İşte ayrıntılar…

Kimileri her olaya çok

Hayat içerisinde hissedilen birçok duygu, akla gelen birçok düşünce vardır. Herkesin yaşadığı hayat ve dolayısı ile de hissettiği duygular farklıdır. Ancak bazı kişiler için durum ne olur ise olsun duygular ikinci planda kalmalıdır. Hayatın duygular ile yaşanamayacak kadar çetin bir mücadele gerektirdiğini savunan o kişiler, gücün de paradan geçtiğine inanırlar. Bu neden ile bazı kişiler için para, aşktan çok daha önce gelir. Ancak bazıları için ise tam tersidir.

Aşkı paranın önüne koyan kişiler, sevdikleri insan ile birlikte bir hayat sürmeleri durumunda her şeyin üstesinden gelebileceklerine inanırlar. Paranın gelip geçici olduğunu ancak gerçek aşkın insanı bir kere bulabileceğini düşünen o kişiler, önlerine servet de yığsanız sevdiklerinden vazgeçmezler.

‘Aşk mı, para mı?’ sorusuna gözlerini dahi kırpmadan ‘aşk’ diyen kişilerin burçlarını ele alan astroloji uzmanları, konu ile ilgili olarak birtakım değerlendirmelerde bulundu. Bazı burçların özelliklerine bakıldığında o kişiler için aşkın her şeyden önce geldiğini ifade eden astroloji uzmanları, ayrıntıları aktardı.

KOÇ BURCU

Zodyak’n en tutkulu burçlarından olan Koç için şüphesiz ki aşk, paradan önce gelir. Bu burçtan olan kişiler için tutku, sadakat ve duygusal bağlar, hayatın olmazsa olmazları arasında yer alır.

YENGEÇ BURCU

Zodyak’ın en hassas, en alıngan burçları arasında yer alan Yengeç, aşkı paraya tercih eder. Onlar için hem partnerleri ile yaşadıkları hem de diğer duygusal bağları son derece önemlidir. Huzurlu bir ilişkinin milyonlarca TL’lik servetten çok daha önemli olduğunu savunan Yengeçler, ayrıca paranın her zaman kazanılabileceğine de inanırlar.

TERAZİ BURCU

Sevmeye ve sevilmeye düşkün olan Terazi burçları için para tamamen maddeseldir. Paranın yalnızca hayatı idame ettirebilmek için bir araç olduğuna inanıp ona fazla değer yüklemeyen Teraziler, aşkları için her şeyden her an vazgeçebilirler.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmak için
Sıradaki Haber Yeşim Erçetin davalık olduğu kocasının ölümünü ‘Canım kocam’ diyerek duyurdu