Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? Olanlar Oldu filminin oyuncu kadrosu kimler?

Olanlar Oldu isimli filminin başrol oyuncusu Ata Demirel peki filmin geriye kalan oyuncu kadrosu nasıl? Film nerede çekildi? İşte detaylar..

 Olanlar Oldu isimli

BKM’nin yapımı olan Olanlar Oldu filminde  Ata Demirer başrol oyuncusu, bunun yanı sıra Tuvana Türkay, Salih Kalyon gibi isimler de kadroda bulunuyor. Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı film, İzmir Seferihisar’daki Sığacık’ta çekildi. “Olanlar Oldu” filminde, yaşlanan oğlunu evlendirmek isteyen Döndü Hanım’ın hikayesi anlatılıyor. Oğlu Zafer, mavi tur sırasında ünlü bir dizi oyuncusuyla karşılaşır ve beklenmedik olaylar gelişir. Film, aşk ve komedinin iç içe geçtiği talihsizliklerle dolu bir tatili konu alıyor.

TATİLDE AŞK

Zafer ünlü dizi oyuncusu Aslı ile önüne geçilemez bir aşk başlar. Ancak Aslı Döndü Hanım’ın ideal gelini olabilecek midir? Mehtap’ın babası İbrahim’in sinsi planları da Zafer ve ailesinin peşini bırakmayacaktır. Tüm bunların üstüne Aslı’nın eski sevgilisi de tatile dahil oluverir! Bu tatilde aşk, komedi ve talihsizlikler birbirini kovalayacaktır!