Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nikah salonunda dua krizi! İzin verilmedi

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan bir nikah salonunda ‘dua’ krizi.. Nikahtan önce dua etmek isteyenler memur tarafından engellendi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan

İzmir’de Karşıyaka Belediyesi bünyesinde bulunan Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu. Tören öncesi dua etmek isteyen aile üyeleri, nikah memurunun tepkisiyle karşılaştı.

İZİN VERİLMEDİ

Törene katılan şahitlerden birisi, “Nikah töreni başlamadan önce hocamız kısa bir duada bulunacak.” deyince memur mikrofonu alarak “Burası resmi daire, burada buna izin vermiyoruz. Burası remi daire, evde yapabilirsiniz. Bu bir resmi nikah töreni, duayı evinizde yaparsınız.” dedi. Aile üyeleri uyarıyı ciddiye almayıp dua etmeye devam edince bu kez de müzik açıldı. O anlar sosyal medyada tartışma başlattı.

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Devlet dairesi kanunlar doğrultusunda çalışır, Bu kasıtlıca yapılmış birşeye benziyor, Memur kanun dısı size izin veremez, kaldıki size izin verse bu kezde başka dinden olan biri gelip ayin yapmak istese bu kez onada izin vermek zorunda kalacak vermese ayrımcılık yapıyor olacak, burda sadece kasıtlıca Cumhuriyet halk partili belediyeyei zorda bırakmak için yapılmış gibi evde zaten imam nikahı kıyılıyor dua orada ediliyor, aynı şekilde akp belediyesinde olsa böyle yapacaklarmıydı yada bunlara izin verilecekmiydi sanıyorlar! O zaman herkez kendi istediğini yaparsa bu Devlet kanunlar kime uygulanacak! bu kanıunsuz kanun tanımayan insanlar ne yapmak istiyor, lafa geldimi biz ülkemizi seviyoruz sevıyorsan neden kanunlara uymuyorsun ayıptır yazıktır rezilliktir.

  2. OO mağduriyetler başlamış. İmam nikahı kıyarken 3 gün oku istersen duanı, ama yok nasıl mağdur olacaklar CHP nasıl dinsiz ilan edilecek, Dinsizler sizden dürüst ve ahlakı bunu kabul edin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İngiltere Premier League’de heyecan sürüyor.
Sıradaki Haber BURNLEY NOTTİNGHAM FOREST MAÇI MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? PREMİER LEAGUE